DEMISIE DIN CONSILIUL JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD

DEMISIE DIN CONSILIUL JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Robert Sighiartău, a demisionat din funcţia de consilier judeţean, poziţie pe care a fost ales în iunie 2016. Locul său în legislativul judeţean va fi luat de Ovidiu Florean, fost şef al Gardienilor Publici şi ex-candidat PNL la un loc în Camera Deputaţilor.

Singurul parlamentar liberal din judeţul Bistriţa-Năsăud, deputatul Robert Sighiartău, a demisioant din funcţia de consilier judeţean pentru a putea primi certificatul de parlamentar în mandatul 2016-2020. Locul lui Robert Sighiartău va fi luat de Ovidiu Florean, fost şef al gardienilor publici dar şi candidat liberal la Camera Deputaţilor.

Noul deputat PNL de Bistriţa-Năsăud s-a arătat dezamăgit de faptul că, deşi PNL a obţinut peste 23 de mii de voturi la alegerile pentru lista de Senat, candidatul liberal Ioan Turc nu a ajuns în Parlament. În acest context, Sighiartău a confirmat faptul că va milita în următorii patru ani pentru modificarea legii electorale.

 

Ovidiu Florean îşi va ocupa locul de consilier judeţean, cel mai probabil în prima şedinţă de legislativului care va fi programată în ultima săptămână a lunii ianuarie a lui 2017.

 

Categoria: EVENIMENT