DEFECŢIUNE PE LINIA DE ELECTRIFICARE A VĂII SOMEŞULUI

DEFECŢIUNE PE LINIA DE ELECTRIFICARE A VĂII SOMEŞULUI

Primarul oraşului Sângeorz Băi Traian Ogâgău a anunţat că din cauza unor defecţiuni pe linia de electrificare a văii Someşului, deschiderea Târgului de Crăciun a fost amânată, în timp ce cetăţenii oraşului staţiune sunt sfătuiţi să facă economie „la sânge” până la remedierea defecţiunilor.

„Este un defect la linia de 110 KV, undeva pe munte între Parva şi Sg-Băi”, scrie Alex Varga.

Traian Ogâgău: ”  Dragi sîngeorzeni și cetățeni ai Văii Someșului.
Tocmai ce am fost anunțat de către domnul Director Ioan Hâruța că datorită unor defecțiuni majore din aceasta după-masă pe liniile de electrificare, cei de la serviciul de distribuție a energiei fac apel la noi în a face economie la fiecare consumator : becuri, reșouri, frigidere, mașini de spălat orice până la remedierea problemei altfel se pot defecta datorită tensiunii reduse din rețea (vezi culoarea becurilor) !!!
Astfel, TOATE primăriile vor face economie la iluminatul public cel puțin astăzi și bineînțeles noi AMÂNĂM deschiderea oficiala a târgului de Crăciun.
Sperăm într-o rezolvare a problemelor cât mai repede.
Vă rog distribuiți și anunțați cât mai mulți cetățeni, vecini, prieteni, etc.
Tinu Grapini, Vasile Borș, Ioan Szabo, Horea Aurel”. 

Acelaşi lucru l-a anunţat şi primarul comunei Rodna, Valentin Grapini: ” Din cauza unor defecte majore la liniile de curent in aceasta seara pana la remedierea problemelor v a fi doar curent de avarie sfatul specialistilor este de a face economii de curent de aceeia s ar putea ca iluminatul public in aceasta seara sa nu functioneze”.

Categoria: EVENIMENT