Décsei Atilla a fost reales președintele al UDMR Bistrița-Năsăud

Décsei Atilla a fost reales președintele al UDMR Bistrița-Năsăud


Pentru a treia oară consecutiv, Décsei Atilla a fost ales președinte al UDMR Bistrița-Năsăud. Potrivit unui comunicat al Uniunii, realegerea s-a făcut în cadrul Consiliului Reprezentanților Teritoriali unde cu 94 voturi pentru din cele 98 valabil, mandatul de președinte fiind pentru următorii patru ani.

Conform prevederilor statutare, imediat după realegerea sa în funcție, Decsei Atilla și-a desemnat noul președinte executiv. E vorba de Zoltan-Sipos Timea, actualul președinte al organizatiei de tineret UDTM Bistrița.

Prezidiul Executiv Central al UDMR a fost reprezentat de Horvath Anna, vicepreședinte executiv, care și-a exprimat multțumirea față de rezultatele obținute la inițiativa cetățeneasc Minority Safe Pack, unde UDMR și-a asumat strângerea de 250 000 semnaturi, care în final au ajuns la cifra de 303 695, din care 3552 din județul Bistrita-Nasaud. A fost prezent și deputatul Benedek Zakariás, care a prezentat activitățile UDMR în Parlamentul României.

La întrunirea Consiliului Reprezentanților Teritoriali au fost prezenți Nicolae Moldovan, primar al orașului Beclean și președinte executiv PSD Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, președinte PNL Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, primar al comunei Chiochiș și secretar general al PNL Bistriţa-Năsăud, Gelu Muthi, viceprimarul municipiului Bistriţa din partea ALDE, preşedintele organizaţiei municipal ALDE Bistrita și Ionut Simionca, deputat și președintele PMP Bistrița-Năsăud.

Categoria: Politica