DEBUT CU STÂNGUL ÎN LIGA FLORILOR – CRAIOVA:BISTRIȚA 25-19. Vezi ce spune Pașca???

DEBUT CU STÂNGUL ÎN LIGA FLORILOR – CRAIOVA:BISTRIȚA 25-19. Vezi ce spune Pașca???

CSM Bistrita a fost învinsă în primul meci al noului sezon competițional de SCM Craiova, cu scorul de 25-19 ( 13-9 ).

Cea mai bună marcatoare a echipei  a fost Laura Pristăvița cu 5 goluri. Au mai inscris Szilvia Szabo și Oana Chirilă – fiecare câte 4 goluri, Magdalena Paraschiv și Alexandra Orșivschi – câte 2 goluri fiecare, Irina Ivan și Daniela Rațiu – câte un gol.
Remarcăm evoluția bună în poarta CSM Bistrița a Cristinei Sîntămărean, care a salvat 11 din cele 34 de mingi trimise de craiovence pe poarta sa. Are un procentaj de 32 %.

CSM Bistrița va juca următoarea partidă tot în deplasare, în compania echipei similare din Brăila. Meciul este programat pentru sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 17:00.

DECLARAȚIE DUPĂ MECI:

Horațiu Pașca, antrenor principal CSM Bistrița:

”Din păcate nu am debutat cu un meci foarte reușit, în care ratările din situații clare și-au pus amprenta asupra jocului.
Să nu uităm totuși că am întâlnit o echipă care ne reprezintă în cupele europene și care și-a anunțat candidatura la un loc II sau cel puțin pe podium. Este una dintre echipele foarte bune ale campionatului, care din păcate astăzi a reușit să fie mult mai echilibrată decât noi și a ratat mai puțin.
Este doar un debut, cu siguranță vom arăta mai bine de la meci la meci.
Mergem cu foarte mare încredere la Brăila, de unde sperăm să venim cu un rezultat bun.”

 

Categoria: Sport