De la #REZIST direct pe fotoliul de director general al EDP – Editura Didactică și Pedagogică. PSD, știe???

De la #REZIST direct pe fotoliul de director  general al EDP – Editura Didactică și Pedagogică. PSD, știe???

Numele Mariei Nistor, năsăudeanca numită șefă la Editura Didactică și Pedagogică pe vremea mimnisteriatului băimăreanului Liviu Pop, apare, din nou,în presă. Acest lucru se întâmplă după ce Maria Nistor a avut câteva ”ieșiri” mai puțin civilizate, consecință a unor materiale de presă și,  în care mai multe publicații,  au avut îndrăzneala de-ai critica prestația de la EDP.

De data asta, cei de la recorder.ro  au scris că Maria Nistor organiza în luna februarie a anului 2017 tot felul de evenimente pe  Facebook prin intermediul cărora chema oamenii în stradă împotriva Guvernului PSD. La scurt timp după Ordonanța 13, devenise un mic lider al protestelor din Cluj-Napoca: era vocală în mediul online, apărea la emisiuni televizate, inventa forme neconvenționale de protest. Unul dintre eventuri s-a numit „Prohodul Corupției“, iar oamenii au fost invitați să vină îmbrăcați ca la o înmormântare.

Șase luni mai târziu, Maria Nistor nu avea nicio problemă să accepte funcția de director al EDP, sub același partid aflat la putere, și să se transforme în cea mai de seamă lăudătoare a fostului ministru al Educației, Liviu Pop.

Trebuie știut faptul că EDP, adică Editura Didactică și Pedagogică, este la această oră singura editură care poate edita manuale școlare, doar că pe timpul directoratului Mariei Nistor, mai multe manuale au conținut foarte multe greșeli.

Mai multe citește pe:

Cine e femeia care răspunde de manualele elevilor din România: de la protestele #rezist la funcția oferită de PSD

Categoria: EVENIMENT