De la ENIGMA OTILIEI la enigma unui post scos la concurs de primăria Bistrița

De la ENIGMA OTILIEI la enigma unui post scos la concurs de primăria Bistrița

Primăria Municipiului Bistrița scoate la concurs un post în cadrul Direcției Educție și Turism cu cerințe cel puțin ciudate, având în vedere titulatura direcției în care va activa viitorul funcționar: se cer studii universitare din domeniu ingineriei mecanice!

Conform site-ului Primăriei, este anunțată organizarea, în data de 21 ianuarie 2020, orele 10.00 (proba scrisă) și interviul (într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise) – concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul superior la Serviciul turism, sport – Direcția educație, turism.

Cerințe: să fie absolvent de studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental: științe inginerești; ramura de științe: inginerie mecanică, mecatronică, inginerie industrială și management; domeniul de licență: inginerie mecanică; să aibă minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Seamănă a dedicație de la o poștă! Numai că… există o mică explicație (care nu înlătură bănuiala unui aranjament): în cadrul Direcției Educație și Turism a Primăriei funcționează un serviciu special înființat care se ocupă cu ingineria găurii negre a municipalității, respectiv pârtia de schi de pe Cocoș!

În acest serviciu al Direcției Educație și Turism sunt angajate persoane care lucrează efectiv la pârtie, asta după ce Primăria a renunțat la contractul de întreținere pe care îl avea cu mult mai faimoasa firmă organizată ad-hoc a bunului prieten crețian, Dumitru Tănase.

sursa: stiridebistrita.ro

Categoria: Administratie