De ce crede Traian Ogâgău că ar putea pierde voturi? Pentru că îi amendează pe cei care poluează

De ce crede Traian Ogâgău că ar putea pierde voturi? Pentru că îi amendează pe cei care poluează

Cu riscul de a pierde voturi :), o spun răspicat!

Oameni buni, dragi sîngeorzeni, dragi bistrițeni și dragi români!!! Să ne intre bine în cap la toți că suntem chiriași pe planeta aceasta și depinde doar de noi, doar de conștiința noastră dacă vrem să avem o casă comună curată și dacă alegem să trăim în curățenie sau mizerie!

Nici vreun Sfânt dacă ar veni primar sau președinte NU poate rezolva aceste probleme graaave cu care societatea noastră se luptă.
Este strigător la cer deja!!! Cum doamne iartă-mă, să mergi la 13 km în amonte pe Valea Cascadelor și să te lase sufletul de om, dacă te poți numi așa și să arunci în inima muntelui mormane de gunoaie!!!??? CUM???
Ce să mai discutăm de dezvoltarea agroturismului, proiecte sau altceva dacă noi facem asemenea lucruri ??!!! 🙁

Vreau să felicit colegii mei din cadrul O. S. C. A. pentru faptul că i-au depistat (norocul) pe acești…..și pentru faptul că înțeleg că dacă nu ne implicăm cu toții, nu vom reuși să câștigăm acest război ceea ce vă rog și pe dumneavoastră să luptați în continuare!!!

ROG ȘI POLIȚIA LOCALĂ SĂ SE AUTOSESIZEZE și să aplice sancțiune maximă, eu personal le-aș da o pedeapsă muuult prea mare să o poată duce! Am mai spus-o și o repet, mai vinovați sunt acei care văd astfel de situații și nu iau măsuri decât cei care…. atâta îi duce capul, acum să vedem și buzunarul!
Rog distribuiți și vă rog să luptați în continuare!
Cu Dumnezeu înainte, căci numai El ne poate salva!

 

 

 

 

 

 

CONTINUĂM RĂZBOIUL cu nesimțirea, dar nu pot singur, doar împreună reușim!! Cu riscul de a pierde voturi :), o spun răspicat!Oameni buni, dragi sîngeorzeni, dragi bistrițeni și dragi români!!!Să ne intre bine în cap la toți că suntem chiriași pe planeta aceasta și depinde doar de noi, doar de conștiința noastră dacă vrem să avem o casă comună curată și dacă alegem să trăim în curățenie sau mizerie!Nici vreun Sfânt dacă ar veni primar sau președinte NU poate rezolva aceste probleme graaave cu care societatea noastră se luptă.Este strigător la cer deja!!!Cum doamne iartă-mă, să mergi la 13 km în amonte pe Valea Cascadelor și să te lase sufletul de om, dacă te poți numi așa și să arunci în inima muntelui mormane de gunoaie!!!??? CUM??? 😾😾😾Ce să mai discutăm de dezvoltarea agroturismului, proiecte sau altceva dacă noi facem asemenea lucruri ??!!! :(Vreau să felicit colegii mei din cadrul O. S. C. A.pentru faptul că i-au depistat (norocul) pe acești…..și pentru faptul că înțeleg că dacă nu ne implicăm cu toții, nu vom reuși să câștigăm acest război ceea ce vă rog și pe dumneavoastră să luptați în continuare!!!ROG ȘI POLIȚIA LOCALĂ SĂ SE AUTOSESIZEZE și să aplice sancțiune maximă, eu personal le-aș da o pedeapsă muuult prea mare să o poată duce!Am mai spus-o și o repet, mai vinovați sunt acei care văd astfel de situații și nu iau măsuri decât cei care…. atâta îi duce capul, acum să vedem și buzunarul!Rog distribuiți și vă rog să luptați în continuare!Cu Dumnezeu înainte, căci numai El ne poate salva! 🌍🌍🌍#IMPREUNAREUSIMPANALAURMA

Publicată de Traian Ogâgău – Primar Sîngeorz-Băi pe Luni, 5 august 2019

Categoria: Administratie