Daniel Suciu, președinte la PNL??? Cine i-a propus șefia acestui partid? Ce negocieri se mai poartă la Bucureşti?

Daniel Suciu, președinte la PNL??? Cine i-a propus șefia acestui partid? Ce negocieri se mai poartă la Bucureşti?

Primul an electoral, 2019 debutează cu o informație pe surse care poate arunca în aer scena politică. Din mai multe surse credibile din punct de vedere politic, șefului grupului PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu i s-ar fi propus șefia organizației județene a PNL.

Stupefiant  sau doar o altă manevră politică, propunerea a fost făcută de un lider PNL . Discuția nu a fost una secretă, de ea știind și președintele PSD BN, Radu Moldovan. Contactat telefonic, deputatul Daniel Suciu nu a confirmat dar nici nu a infirmat acest zvon politic, el confirmând sâmbătă întreaga poveste.

Într-o intervenţie la SG TV, deputatul Daniel Suciu a vorbit despre ce propunerea care i s-a făcut, spunând că nu a luat-o chiar în serios, deoarece: ” În PNL BN sunt foarte multe persoane valoroase”.

O altă informaţie care ne vine de la Bucureşti vorbeşte despre negocieri la vârf între PNL, PMP sau între PMP şi PSD. Vom reveni!

Categoria: EVENIMENT

Comentarii

 1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta
  Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta 12 ianuarie, 2019, 12:43

  Un bun elev de clasa a cincea ar spune asa; draga PNL numai printr-o asociere de asta poti sa iti pierzi peste noapte vreo 10% in jud BN. Iar noi cei care mai stim o tara de politichie nu punem botul ci numai analizam ineptia. Cred ca aici si-a varat putin coada si a fost consultat si MAFALDA psd Vasile Dancu. Recunosc ca este fabricata propunerea, stirea in laboratoarele secrete a asa zisilor socialisti si nu este exclus ca si niste fosti pedisti sa imbratiseze ideea. Cu siguranta daca PNL BN nu iese la explicatii vor avea de pierdut. Efectul deja da roade exact ca in MONITORUL OFICIAL. La sensibilitatea pe care o au romanii fata de actualele partide mari penalizarea va fi notata la PNL. Pesedistii lucreaza bine , la smecherii sunt pe primul loc. Baietii au stiut pune de o stire ca sa mai domoleasca putin cresterea in sondaje a liberalilor care s-a infaptuit pe greselile si magariile facute de comisiile Ciordache, comisiile economice cu taxa pe lacomie care in fapt afecteaza exact maririle de pensii si salarii de la prostimea care voteaza intr-o singura directie, dar si a celor care stau acasa nepasatori si care impreuna darama tara peste copiii lor.

  Raspunde
 2. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta
  Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta 12 ianuarie, 2019, 09:39

  Asta se numeste curata PROSTITUTIE politica. Mai pe intelesul pulimii care voteaza papusari politruci se numeste curvusag de joasa speta. Sa nu se mire PNL ca inainteaza asa de greu ! Vai de voi cu totii ! Las ca vine peste voi partide noi cu oameni noi care sa speram ca vor fi mai verticali. De ex Partidul REALITATEA .

  Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *