Daniel Suciu : ” Opoziția din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pare că nu vede și nu aude nimic. Nihilism total”

Daniel Suciu : ” Opoziția din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pare că nu vede și nu aude nimic. Nihilism total”

Declarația deputatului PSD Daniel Suciu, vine în condițiile în care, pe pagina de socializare a unor consilieri județeni PNL din Consiliul Judeșean Bistrița-Năsăud, mai précis pe cea a lui Ovidiu Florean, criticile la adresa politicilor duse de președintele Radu Moldovan nu mai contenesc: ” Radu Moldovan minte cu un tupeu incredibil . Județul nostru este pe ultimul loc din țară la capitolul dezvoltare , cu 18% . Fără finanțare , fără contracte semnate și la sfârșit de exercițiu bugetar , chelnerul minte că-i campion”.

Replica a venit din partea lui Daniel Suciu, însă a fost mult mai diplomat:  „Doamna Pană, domnul Deneş, toţi colegii care avem legătură cu administraţia centrală ştim că de fiecare dată când discutăm de acest subiect, ne întreabă: ce faceţi voi la Bistriţa pentru că aţi reuşit să depăşiţi borna de un miliard de euro? Lucrurile acestea se văd şi nu înţeleg de ce nu se lecuiesc colegii noştri din Opoziţie în a-l lua pe „nu” în braţe şi a fi nihilişti şi a nu vedea evidenţele. Este calea cea mai sigură pentru domniile lor de a pierde în continuare, pentru că nu văd realităţile. Spitalul Judeţean, drumurile naţionale, căminele culturale, apă şi canalizare. În aceste zone regăsim acest miliard de euro. Nu doar că suntem campioni absoluţi la nivel naţional, dar regiunea din care facem parte, de Nord-Vest. Atunci când se va face un top al regiunilor de la nivel european va ocupa locuri fruntaşe”, a punctat Daniel  Suciu.

 

Daniel Suciu a mai spus că nu vrea să dea sfaturi celor din PNL, ”  dar să ai aceste cifre pe masă şi tu să spui că noi suntem ultimii din ţară, mi se pare nu neapărat de a avea orbul găinii, ci de a nu fi de acord cu evidenţele”, a conchis Suciu.

 

Precizăm faptul că în ultimii șase anni, județul Bistrița-Năsăud a reușit atragerea unui milliard de euro,  grație accesării de proiecte europene din toate programele operaţionale, inclusiv în agricultură.

 

Categoria: Politica