joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Daniel Suciu, o nouă candidatură la primăria Sângeorz Băi: ”Vreau să-i conving pe sîngeorzeni că într-adevăr, acum în iunie, ei trebuie să-și ia Sîngeorzul înapoi”

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Deputatul Daniel Suciu , la Conferința Organizației Orășenești PSD Sîngeorz-Băi, în calitate de candidat pentru președinția acestei organizații.

  În cadrul acestui eveniment intern se va alege structura organizației, dar va fi desemnat și candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi.

  „Candidez pentru funcția de președinte al organizației Sîngeorz-Băi și voi cere sprijinul, votul și susținerea colegilor din organizație pentru candidatura mea la Primărie. Dacă eu, astăzi, voi fi desemnat candidat de primar al orașului Sîngeorz-Băi, voi face tot ceea ce ține de mine să-i conving pe sîngeorzeni că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani și jumătate nu reprezintă normalitatea ci dinpotrivă, anormalitatea. Dacă până acum a fost un slogan cu ne-a luat Sîngeorzul înapoi, sau și-au luat Sîngeorzul înapoi, vreau să-i conving pe sîngeorzeni că într-adevăr, acum în iunie, ei trebuie să-și ia Sîngeorzul înapoi”, a precizat Suciu.

  Acesta mai suștine și faptul că nu este singur în acest demers și că vor fi suficiente „surprize” în perioada următoare în localitatea respectivă, astfel încât liberalii să-și piardă din încrederea câștigării unui nou mandat într-un mod atât de ușor, așa cum aceștia prognozează.

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -