Daniel Suciu îl lovește în bărbie pe Ioan Turc: Nu el este președintele PNL Bistrița-Năsăud, ci deputatul Robert Sighiartău

Daniel Suciu îl lovește în bărbie  pe Ioan Turc: Nu el este președintele PNL Bistrița-Năsăud, ci deputatul Robert Sighiartău

Război total între deputatul Daniel Suciu și președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, fostul vicepremier vorbind în conferința de presă săptămânală a PSD despre ”marile” realizări ale președintelui Ioan Turc.

”Am aflat”, a spus Suciu ironic, ”că Ioan Turc a anunțat o mare realizare a guvernării locale PNL: o cărare ce ar urma să fie construită pe lângă calea ferată, dar nici de asta nu putem fi siguri pentru că, e doar o promisiune smulsă domnului ministru Bode, că onor ministerul va afce pe lângă calea ferată o șosea. Foarte frumos din partea lui Ioan Turc, dar, politic vorbind, e o mișcare destul de slăbuță, mai ales că tot el a precizat că nu a mai discutat și despre alte proiecte cu ministrul Bode, adică, înțelegem noi, cam atât poate”, spune Suciu.

De asemenea, Daniel Suciu i-a reproșat lui Ioan Turc că habar nu are de cifrele bugetului făcut de partidul din care face parte: ” Cam slăbuţ, domnule Nelu Turc! Un preşedinte de partid responsabil nu poate să spună, în condiţiile în care bugetul este aprobat, publicat în Monitorul Oficial şi trimis judeţului, că nu ştie ce presupune acest buget. Am să-i spun domnului Nelu Turc că s-a dus degeaba la Bucureşti. Domnul Nelu Turc este preşedinte al PNL doar cu numele. Din păcate, este dureros pentru domnia sa, nu el conduce PNL în Bistriţa-Năsăud, ci ştiţi cine conduce. Ştiu că nu-i convine, şeful este Robert Sighiartău”

Finanțările pentru județul Bistrița-Năsăud le ”decide” deputatul Robert Sighiartău

O spune tot Daniel  Suciu, ce care a precizat că I se va adresa lui  Robert Sighiartău pentru obţinerea unor finanţări pentru judeţ, „adevăratul şef al PNL B-N”.

Daniel Suciu: ” O să-l rog pe Robert Sighiartău să ne explice de ce în bugetul pe anul acesta nu există DN 17C şi DN 17D. Anul trecut s-au culcat şi s-au trezit cu PSD, ne-au pomenit, ne-au înjurat, ne-au spus cât suntem de slabi, că n-am făcut performanţă în judeţul Bistriţa-Năsăud. Ca să dovedească că sunt mai buni, ar fi trebuit ca anul acesta să facă cel puţin cât am făcut noi. Este dezamăgitor şi să nu îndrăznească să spună că sunt mai buni. Nu-i bagă nimeni în seamă, cel puţin pe domnul Ioan Turc, la Bucureşti”, a conchis secretarul general adjunct al PSD.

 

 

 

Categoria: Politica