Daniel Suciu e în război deschis cu Ioan Turc și Stelian Dolha

Daniel Suciu e în război deschis cu Ioan Turc și Stelian Dolha

Despre președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, Suciu a spus ironic că a suferit mult în timpul guvernării PSD , atunci când a ocupat funcția de director la Registrul Comerțului  ”și a făcut politică a guvernului PSD ani de zile fiind şef de instituţie deconcentrată şi a avut mult, mult de pătimit în această guvernare, rămânând pe funcţie”. El nu i-a uitat nici pe actualii șefi de servicii deconcentrate, 50% dintre ei provenind din vechiul PNL, sau defunctele PD și PDL. Suciu mai spune că marea majoritate a șefilor de servicii deconcentrate rămân pe loc: ” Am mai trecut prin aşa ceva, toţi şefii  lor de instituţii sunt evident foarte buni, vor rămâne pe loc. Ciuma roşie a ras pe toţi, curios, jumătate din şefii de instituţii deconcentrate sunt foşti PDL-işti, nerași de aceeași ciumă roșie”.

În privința fostului coleg de USL, Stelian Dolha, fostul vicepremier Suciu îl trimite la muncă, la București:   ”Am un mesaj pentru nişte foşti deputaţi care n-au mai prins mandate şi ne-au dat lecţii în ultimii trei ani: Cereţi-vă la guvernare, în poziţii cheie! Cereţi-vă la Bucureşti, mergeţi secretari de stat că miniştri nu s-a putut! Îi rog să obţină post de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării şi să fie în stare să ducă la bun sfârşit ce am făcut noi prost, că doar asta au spus. Domnule Dolha, mare deputat care şi-a pierdut toţi primarii, care nu a mai fost în stare să obţină votul colegilor săi pentru o nouă nominalizare de deputat, te rog cere-te la guvernare, asta ţi-ai dorit de atâţia ani!”, a spus Suciu.

„Văicăreli, suferinţe, de asta ne este plin podul. Demonstraţi acum ceea ce urlaţi de atâta amar de ani. Pleacă prefectul, subprefectul, aşa-i în democraţie. Pleacă şefii de instituţii deconcentrate, să plece că aşa-i în democraţie, dar haideţi la muncă, nu în conferinţe de presă, nu pe facebook. Zece dacă aveţi buni, zece să mergeţi la Bucureşti şi să aveţi grijă de judeţul acesta aşa cum ciuma roşie a avut grijă până acum”, a conchis Daniel Suciu.

 

Categoria: Politica