Daniel Suciu: „ Am crezut că Ludovic Orban a venit la Bistriţa Folk. M-au amuzat declaraţiile lui”

Daniel Suciu: „ Am crezut că Ludovic Orban a venit la Bistriţa Folk. M-au amuzat declaraţiile lui”


Şeful grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, spune că declaraţiile pe care Ludovic Orban le-a făcut la Bistriţa l-au amuzat, după care l-a ironizat pe Ludovic Orban dar şi pe Ioan Turc şi Traian Ogâgău

niel Suciu: „ Recunosc…m-au amuzat declarațiile președintelui Ludovic Orban. Eu credeam că a venit la Bistrița Folk, dar probabil în lipsa mandolinei, a cântat fără. Deduc că este surprins cum de subsemnatul a ajuns lider de grup. Eu, în schimb, sunt chiar bucuros că a ajuns lider de partid. Că e perfect pentru această poziție ocupată odinioară de Brătieni. În schimb, îmi aduc aminte de o discuție cu domnia sa exact vizavi de primarul său favorit, dar zău că nu aș vrea să spun ce părere avea întâiul liberal despre primarul Traian Ogâgău. Că iar va scrâșni din dinți alt liberal bugetar, Ioan Turc. Prietenii știu de ce. În rest, îl mai așteptăm pe rapsodul Ludovic Orban prin județul nostru, că are ce vedea, deși sunt convins că nu va avea timp deoarece trebuie să-și păzească facțiunile din PNL BN să nu se încaiere prea tare. L-aș chema și pe străzile Sîngeorzului, dar mă gândesc că nu prea are curaj, având în vedere “imensa” cotă de popularitate de care se bucură alesul Traian Ogâgău.

PS – în pozele de mai jos doi artiști adevărați. Unul preocupat de cervicale, mașini scumpe și limbaj licențios, altul preocupat de tiribombe și vorbe goale”

Categoria: EVENIMENT