Dan Barna și Dragoș Pâslaru au ajuns, din nou, la Bistrița. Ei s-au întâlnit cu bistrițenii prezenți în piața Decebal

Dan Barna și Dragoș Pâslaru au ajuns, din nou, la Bistrița. Ei s-au întâlnit cu bistrițenii prezenți în piața Decebal

La conferința de presă organizată la hotel Decebal, au mai fost prezenți și deputatul  Cristina Iurişniţi și  George Ţăranu, candidat la alegerile europarlamentare .

După întâlnirea pe care au avut-o cu bistrițenii în piața Decebal, Dan Barna a caracterizat Bistrița drept unul din cele mai amabile orașe din România:  „Am fost în piaţă, e un sentiment extraordinar. Ori am nimerit în cel mai amabil oraş din România, ori într-adevăr, aici în Bistriţa, oamenii vor schimbare, oamenii s-au săturat de hoţie, oamenii vor să se întoarcă tinerii din ţară, ca micii producători să fie susţinuţi, vor să fie condiţii mai bune la piaţă. Toate astea spunându-mi: „da, o să mergem să votăm”. Asta arată că România s-a trezit, că Bistriţa s-a trezit, că Bistriţa-Năsăud s-a trezit. Peste tot este sentimentul că trebuie să scăpăm de hoţie, că s-a ajuns prea departe ca nişte condamnaţi penali să-şi facă singuri cu mâna lor legile în Parlament şi să voteze pentru ele”, a spus Barna

Liderul USR a vorbit și despre lista Uniunii pentru alegerile europarlamente:  „Sunt oameni cu studii reale, cu diplome reale, obţinute de la universităţi în ceremonii de absolvire, nu prin poştă cum au primit alţi reprezentanţi de la PSD. Sunt oameni care au cariere de 15-20 ani, reale şi consistente. România are nevoie de aceste două elemente pentru oameni cinstiţi şi oameni competenţi. Fără hoţie putem să ajungem departe, cu oameni competenţi şi cu oameni care şi-au asumat că trebuie să se implice pentru a schimba România. De aceea am făcut această alianţă pentru a le da oamenilor de bună credinţă mesajul că există o forţă care poate să se lupte de la egal la egal cu celelalte partide vechi care ne-au adus în ultimii 30 de ani aici unde suntem acum”, a conchis Barna.

Categoria: EURO 2019