Cupa României: O nouă întâlnire Gloria Bistrița contra U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău și Sepsi se întorc pe stadionul ”Jean Pădureanu ”

Cupa României: O nouă întâlnire Gloria Bistrița  contra U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău și Sepsi se întorc pe stadionul ”Jean Pădureanu ”

Stadionul ”Jean Pădureanu” va fi miercuri, de la ora 17.30, gazda unei partide care, în urmă cu ceva vreme, aducea la stadion mii de spectator: Gloria Bistrița vs U Cluj. Un meci de zile mari în cadrul Cupei României, competiție ajunsă la faza a treia, o partidă care se joacă între două echipe de antrenori și conducători de cluburi care, cândva, au stat la acceași masă:  Ioan Gheorghe Horoba și Dan Matei vs Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Falub și Laszlo Sepsi.

De data aceasta, confruntarea dintre cele două echipe este inegală, U Cluj având un lot care depășește, cel puțin ca experiență, pe cel al Gloriei Bistrița.

Mai mult, U Cluj s-a întărit în aceste zile cu un jucător de valoare, aici fiind vorba de Laszlo Sepsi, managerul Ioan Ovidiu Sabău având rolul  principal în aducerea lui Laszlo Sepsi la Universitatea Cluj. Cei doi au lucrat împreună la Gloria Bistriţa, Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş. Laszlo Sepsi a fost legitimat în cariera sa la echipele: Gaz Metan Mediaş, Rennes, Gloria Bistriţa, Benfica Lisabona, Racind Santander, Politehnica Timişoara, FCM Târgu Mureş, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi FC Nürnberg.

 

Categoria: Sport