CUPA ROMÂNIEI, ETAPA A 5-A

CUPA ROMÂNIEI, ETAPA A 5-A

Patru echipe din fotbalul judeţean, liga a IV-a,  s-au calificat în etapa superioară a Cupei României, după jocurile de ieri după-amiază. ACS Dumitra pare să fie preferata zeului fotbal din acest sezon competiţional, evoluţia echipei antrenate de Simion Pop fiind peste toate aşteptările.

Cupa României şi-a consumat ieri runda a cincea, pe terenurile din judeţ fiind programate numai puţin de cinci partide. Scorul acestei etape s-a înregistrat la Telciu, acolo unde, Eciro Forest din localitate a suferit o usturătoare înfrângere, scor 0 la 8 în faţa aproape campioanei, ACS Dumitra, marea surpriză a acestui sezon competiţional. Nici progresul Năsăud nu s-a lăsat mai prejos, “academicienii” învingând tot la opt goluri distanţă Atletico Monor. O altă partidă s-a desfăşurat pe stadionul Jean Pădureanu, Gloria Bistriţa fiind învinsă greu de Voinţa Cetate, scor 2 la 3.

În etapa următoare a Cupei României, se vor juca meciuri între echipele calificate din liga a patra cu cele calificate din liga a cincea a acestei competiţii fotbalistice.

Categoria: Sport