vineri, aprilie 10, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  CUPA EHF: Învinsă la Odense, Gloria Bistrița cade pe locul 3 în grupă dar merge mai departe

  Must Read

  O persoană a aruncat cu FECALE într-o baie a Secției de Boli Infecțioase Bistrița!

  O persoană infectată cu Covid-19 si internată în secția Boli Infecțioase a Spitalului județean de urgență...

  Indolență și frică în vremea lui Covid. Poienile Reteagului, epicentrul epidemiei din Bistrița-Năsăud

  Declarate zonele roșii ale județului Bistrița-Năsăud, satul Poienile Reteagului sau Pintic, sat aparținător de...

  Aproape trei mii de combinezoane și peste 33 de mii de măști de protecție au ajuns în Bistrița-Năsăud, via Guvernul României

  Pompierii militari bistrițeni receptionează o nouă serie de echipamente de protecție, fiind vorba de al treilea transport aerian cu...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL


  Unul dintre cele mai așteptate meciuri de handbal din grup C a Cupei EHF s-a disputat la Odense între echipa din orașul lui Hans Christian Andersen și debutanta în cupele europene Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipe care după primele două runde din grupă ocupau primele locuri.

  Corespondeță de la Rian Farcașiu, Odense, Danemarca

  Odense HC a început partida din poziția de favorită și primă clasată, aceasta acumulând 4 puncte din 4 posibile. Gloria 2018 a ajuns în cel de-al treilea oraș danez cu a doua șansă, dar de pe poziția secundă în grupă, jucătoarele antrenate de Horațiu Pașca reușind două rezultate de egalitate, unul pe terenul sportivelor de la MKS Perla Lublin, iar cel de-al doilea de acasă, meci disputat în compania Erd HC.

  În celălalt meci din grupa C, ERD a învins MKS Lublin cu scorul de 29 – 24, acumulând astfel 3 puncte din trei meciuri (o înfrângere, un egal și o victorie).

  Frumoasa sală polivalentă din Odense, Idraetshal, cu o capacitate de 2.200 de locuri, dar foarte complexă din punctul de vedere al construcției și utilității, a fost ocupată în proporție de 70% de suporterii locali.

  Meciul a început cu Gloria având primul atac, pe care l-a și fructificat, după care au urmat patru minute de joc pe contre până la egalare. Din minutul cinci, Gloria a preluat conducerea cu două goluri, situție care s-a menținut până în minutul 10 când jucătoarele de la Odense au egalat. Zoqbi de Paula, portarul Gloriei a avut câteva intervenții fabuloase. Pe atac, atât Gloria cât gazdele, au avut greșeli, iar recuperările apărărilor au făcut să crească viteza de joc.

  Prima repriză a fost una foarte strânsă, jucătoarele Gloriei punând presiune pe adversare, ridicându-se la nivelul acestora. Joc frumos, faze de atac gândite de Pașca, iar apărarea a fost destul de eficientă. Rezultatul la pauză: 9 – 9.

  Printre cei 1.642 de spectatori s-au număratși cei patru români din imagine, aceștia fiind originari din Beclean, dar au venit la Odense sin Suedia, special pentru acest meci.

  Repriza secundă a fost începută foarte bine de sportivele Gloriei, fetele noastre instalându-se la conducere, chiar la două goluri. Danezele s-au „adunat” destul de repede și au reușit egalarea după 10 minute, apoi au preluat conducerea cu două goluri. Blestemul „pauzei” la Gloria nu s-a rupt, greșelile neforțate, șuturile slabe și ratările fiind prezente și la Odense, exact ca în partidele cu MKS și ERD.

  Un moment important s-a consumat odată cu o dublă eliminare a jucătoarelor Gloriei, moment în care jucătoarele lui Pașca și-au pierdut ritmul bun avut. Scorul a ajuns la 21-16 în favoarea gazdelor în minutul 18 al reprizei secunde. Meciul s-aterminat în favorea gazdelor, scor final 25 – 19.

   

  După acest meci, Gloria 2018 cade pe locul al treilea, după Odense și MKS Lublin. Urmează partida cu Odense și Lublin de acasă, ultima partidă din cadrul grupei C a Cupei EHF fiind în deplasare, la ERD HC în Ungaria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  O persoană a aruncat cu FECALE într-o baie a Secției de Boli Infecțioase Bistrița!

  O persoană infectată cu Covid-19 si internată în secția Boli Infecțioase a Spitalului județean de urgență...

  Indolență și frică în vremea lui Covid. Poienile Reteagului, epicentrul epidemiei din Bistrița-Năsăud

  Declarate zonele roșii ale județului Bistrița-Năsăud, satul Poienile Reteagului sau Pintic, sat aparținător de comuna Teaca, par deja niște...

  Aproape trei mii de combinezoane și peste 33 de mii de măști de protecție au ajuns în Bistrița-Năsăud, via Guvernul României

  Pompierii militari bistrițeni receptionează o nouă serie de echipamente de protecție, fiind vorba de al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud,...

  7 decese în Bistrița-Năsăud. Ultimul e un bărbat de 51 de ani fără probleme de sănătate. La nivel național: 220

  A fost înregistrat cel de-al șaptelea deces cauzat de Covid 19 în județul Bistrița-Năsăud. E vorba de un bărbat de 51 de...

  Primul rezultat de analiză COVID 19 din Bistrița-Năsăud . Vezi cum arată

  Avem primul rezultat de analiză CoVid-19, realizat la noi în județ! Anunțul este făcut de președintele CJ...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -