CUM EXPLICĂ TRAIAN OGÂGĂU reacţia PNL: Nu îl vrem viceprimar pe Virgil Dumitru!!!

CUM EXPLICĂ TRAIAN OGÂGĂU reacţia PNL: Nu îl vrem viceprimar pe Virgil Dumitru!!!

Primarul ales al oraşului Sîngeorz Băi, liberalul Traian Ogâgău spune că boicotul PNL este doar un semnal de alarmă cu privire la susţinerea de către PSD pentru funcţia de viceprimar a independentului Virgil Dumitru, considerat de PNL un personaj deloc oportun pentru dezvoltarea oraşului: ” Astăzi, de la ora 11.00, la hotel HEBE, trebuia să aibă loc ședința de validare a Consiliului Local, a primarului și viceprimarului.
Ca urmare a unei consultări în prealabil cu echipa mea și ținând cont prioritar de dorința voastră, a sîngeorzenilor, am decis ca, prin neprezentarea consilierilor PNL să tragem un semnal de alarma cu privire la desemnarea viceprimarului.
După cum bine știți, propunerea PSD este D.V., independent, propunere pe care nu o considerăm oportuna pentru dezvoltarea orașului nostru.
Am spus-o și mă repet: variante bune sunt! Avem oameni precum Petrică Mutu, Radu Cârcu.. ș.a., oameni care sunt capabili să exercite atribuțiile acestui post important.
Sper ca decizia noastră de astăzi să fie un prilej de gândire pentru ceilalți, până duminică, ora 13.00 în aceeași locație .
Decizia le aparține și sper să și-o asume pentru sîngeorzeni.

Categoria: Administratie