Cu Viorica Dăncilă lângă el, Radu Moldovan a fost reconfirmat președinte. El va fi șeful campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale care se vor desfășura cu mandatele pe masă

Cu Viorica Dăncilă lângă el, Radu Moldovan a fost reconfirmat președinte. El va fi șeful campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale care se vor desfășura cu mandatele pe masă

Conferința Județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud l-a reconfirmat președinte pe Radu Moldovan, iar ca președinte executiv pe Nicolae Moldovan. La evenul care a avut loc la Centrul Cultural ”Dacia” a fost prezent aproape jumătate din Guvern, invitatul principal fiind premierul Viorica Dăncilă. Alături de ea au mai fost prezenți, Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Daniel Suciu, Ioan Deneș, Roxana Mânzatu.

Așa cum era de așteptat, Radu Moldovan a fost reconfirmat președinte prin votul direct propus de secretarul general al PSD, Mihai Fifor. În speachul său, Radu Moldovan a spus că acceptă provocarea Vioricăi Dăncilă, premierul spunând deunăzi că liderul partidului trebuie să își asume un eventual eșec la alegerile prezidențiale. Moldovan a cerut liderilor de la centru să existe o abordare realistă a campaniei pentru prezidențiale. El a vorbit despre reușitele din planul administrativ dar și despre eșecul de la europarlamentare.

Cei peste 300 de social-democrați prezenți au votat, de asemenea, ca primarul Lechinței, Romeo Florian să continue pe funcţia de secretar general, confirmându-I pentru cele 11 funcții de vicepreședinte pe următorii:  Ioan Deneş, Bogdan Ivan, Damian Muntean, Cristian Niculae, Vasile Puica, Daniel Suciu, Mircea Romocea, Camelia Tabără, Paul Ştir, Mihaela Ivan şi Gabriela Deak.

Conferinta PSD BN de alegeri… Raportul de activitate am presedintelui Radu Moldovan

Publicată de PRO BN TV pe Vineri, 19 iulie 2019

Categoria: Politica