Cu Cocoşul prin ograda cu icoane

Cu Cocoşul prin ograda cu icoane

E greu, din ce în ce mai greu cu meseria asta. Astăzi, Cocoşul ăla de la Jăndări şi-a bătut joc de jurnaliştii veniţi în camera aia cu iz de biserică, de mănăstire. Cum naiba să joci un asemenea teatru de prost gust, să te joci de-a popa Tatu. Păi, ce eşti tu, marţafoi de doi lei,călugăr la schitul Videle din Delorman să tot te uiţi la icoanele alea, de parcă alea erau de vină pentru cât de măscărici eşti tu şi cât de brute au fost băieţii ăia care au călcat în picioare cam tot, inclusiv pe cei din presă.

Mai ipochimenule, ipocrit ce eşti tu, şi eu am avut comandanţi în armată, dar atât de istovit de minte ca şi tine, mai rar bobocule. Prea  creştinule Cocoş, eu am tot auzit că bătaia e ruptă din Rai, dar  te suspectez de faptul că ai avut o înţelegere cu ultraşii ăia şmecheri de la Rin Hotel, de jos, de la subsol ăla unde intră maşinile… Ei, acum te las să te rogi mai departe, că fuga e ruşinoasă, dar e sănătoasăPresa vroia să ştie, Preafericite Ipocrite, de ce malacii tăi, au lovit şi ziarişti? De ce i-au înjurat sau de ce au fost bruscaţi. Simplu: de ce, Prefericite Ipochimen???

PS

Dacă aşteptai vreo lacrima pe obrazul Maicii Domnului, să ştii că aiasta nu se poate. Cel puţin nu pentru cocoşii farisei…   Cât despre punguţa cu 2 bani, eu zic să o cauţi la fata moşului, iar dacă nu e acolo, la fata babei…

Categoria: ANALIZE-COMENTARII