CSM Bistriţa, debut cu stângul, joc bun în compania unei echipe de top: „Brăila, o nucă prea tare”

CSM Bistriţa, debut cu stângul, joc bun în compania unei echipe de top: „Brăila, o nucă prea tare”

CSM Bistriţa a pierdut prima partidă jucată în liga profesionistă contra Dunării Brăila cu scorul de 26 la 30, fetele antrenate de Horaţiu Paşca având o evoluţie bună în prima repriză şi ceva mai puţin bună în secunda. Oricum, per ansamblu, bistriţencele au jucat de multe ori la nivelul brăilencelor, diferenţa pe teren fiind făcută de experienţa fetelor antrenate de Buceschi în liga profesionstă.

Horaţiu Paşca: ” Chiar dacă am pierdut, le felicit pe fete pentru că și-au dorit foarte mult să aducă bucurie oamenilor, din păcate Brăila a fost o nucă prea tare pentru noi. Suntem două formații cu obiective diferite, Brăila și-a propus să termine pe podium, joacă în cupele europene. Cred că dacă nu aveam acea sincopă din repriza a doua, când au fost vreo șapte minute în care nu am dat gol, și eram mai concentrați pe faza de finalizare, pentru că am ratat și patru aruncări de la 7 metri, poate alta era situația. Asta este, ratările fac parte din joc, iar la final scorul nu te iartă. Vrem să creștem de la meci la meci, ne așteaptă un alt joc infernal, la Craiova, cu o echipă care se bate pentru un loc fruntaș. Sper să ne echilibrăm cât de repede, să strângem rândurile, suntem abia la început. Am debutat cu stângul, dar eu sunt mulțumit de dăruire și de modul în care fetele au abordat jocul. Sper ca în cel mai scurt timp să începem să strângem și puncte, să aducem mulțumire oamenilor care vin în număr mare la sală și cărora le mulțumesc că ne-au susținut”.

Următoarea partidă este programată  în deplasare cu SCM Craiova – duminică 18 septembrie, de la ora 16.00, în direct pe TVR 1.

Categoria: Sport