CRUCEA ROȘIE, ALĂTURI DE CEI MAI OROPSIȚI- MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ

CRUCEA ROȘIE, ALĂTURI DE CEI  MAI OROPSIȚI- MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ

Bucurie fără margini în ochii tristi ai celor 50 de copii, femei, bătrâni si adulti, persoane vulnerabile ce se afla in situatie de risc social, care traiesc în Bistrita -acum pe timp de iarna- in corturi improvizate si cladiri dezafectate pe langa calea ferata, vis-a-vis de fostul „CPL„, ingrijorarea lor pentru supravietuire ramane in fiecare dimineata când se intreaba „ce va fi astazi?„ si in fiecare seara, „cum va fi pana maine?„.

De sarbatori, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud, a inițiat și realizat încă o actiune sociala în cadrul programului „Banca de alimente„ în urma donatiilor de alimente greu perisabile primite de la bistriteni cu suflet mare și cu sprijinul Agro Invest, prilej cu care am distribuit ajutoare de prima necesitate persoanelor nevoiase, în indeplinirea misiunii noastre umanitare și în dorința de a le aduce mai multă lumina la trecerea dintre ani acestor oameni care traiesc in conditii de saracie extrema.
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a derulat aceasta activitate social-umanitara cu contributia și sprijinul Clubului Lions Bistrita și al Poliției Locale Bistrita, in cadrul careia am donat împreuna familiilor nevoiase: alimente de baza (zahar, ulei, orez, paste fainoase, faina alba si de malai, dulciuri), pasta de dinti, sapun, jucarii, incaltaminte si imbracaminte. Mulțumim partenerilor, cetatenilor bistriteni, voluntarilor care au donat și s-au implicat!

De sărbători, acești oameni nevoiași nu vor mai suferi de foame, vor fi mai imbracati și cu mai multă speranța la trecerea dintre ani!
Oamenii pe care i-am ajutat au nevoie de sprijin in continuare, fiind necesara solidaritatea comunitatii bistritene -intr-un demers comun- de a-i scoate din zona de risc si a-i integra social.
Solidaritatea umana salvează vieți!

Crucea Roșie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Categoria: EVENIMENT