vineri, februarie 28, 2020
-1 C
Bistrița
More

  Cristina Iurisniti, deputat USR: Ne dorim ca societatea civilă să fie mult mai empatică, mult mai deschisă adevăratelor probleme ale societății actuale

  Must Read

  MAIERU: Vasile Borș a fost desemnat candidatul PSD la primăria acestei comune

  • Vom oferi pâine și celor ce vor arunca cu pietre Cuvinte...

  Cluj-Napoca: Coronavirusul afectează zborurile spre Italia

  Numărul curselor din Cluj-Napoca spre orașele din Italia va fi diminuat deoarece cererea este în scădere ca urmare a...

  NĂSĂUD: Povestea lui Robert Gira, băiatul cu cel mai sincer zâmbet

  Dragostea de viață se poate citi pe zâmbetul lui Robert, un copil care nu vrea altceva decât...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Declarația parlamentarului bistrițean a fost făcută astăzi, la sediul USR, după ce, aseară, la Complexul Metropolis, Cristina Iurișniți și echipa sa din USR au organizat evenimentul caritabil ” Gala egalității de șanse. Spune NU violenței”.

  Ea a mai spus astăzi și de faptul că violența în familie, violența domestică, este o realitate și în Bistrița, dar și în întreaga țară: ” Este nevoie ca la nivelul fiecărui județ să existe un centru pentru adăpostirea victimelor violenței domestic”, a punctat Iurișniți.

  Cristina Iurișniți a reamintit faptul că invitatul de onoare al acestui eveniment caritabil  a fost judecătorul Cristi Danileţ, un militant pentru educaţia juridică a cetăţenilor, pentru independenţa şi responsabilitatea justiţiei.

  ” Evenimentul a avut scop caritabil, organizațiile participante prezentându-şi activitatea și nevoile organizatorice. Au fost prezentate diferite testimoniale, iar cei prezenți au avut posibilitatea să susţină cauzele sociale prezentate prin donații benevole în urnele amplasate în sală. Ne-am popus să promovăm necesitatea înființării unor centre locale de primire, asistență și consiliere a victimelor violenței domestic”, a mai explicat parlamentarul bistrițean.

  Reamintim că, aseară la evenimentul caritabil ” Gala egalității de șanse. Spune NU violenței”, moderat de Cristina Iurișniți, au mai fost prezenți Anamaria German – speaker motivațional, fotomodel în scaun rulant, realizator de emisiuni TV, antreprenor, Virgil R. Rus –  cadru didactic universitar, personal trainer, Ana Dragu –  președintele Centrului de Resurse și Referințe în Autism ”Micul Prinț”, dar şi alţi reprezentanți ai ONG-urilor sau ai mediului de afaceri .

  Tot aseară a mai fost marcată și Sărbătoarea europeană a muuzicii, cu tineri instrumentişti foarte talentaţi, precum Lidia Rostaş (vioară), Eduard Dragu-Sălăgean (pian), Trio JAM (profesor coordonator Ovidiu Patraşciuc). Un moment muzical surpriză i-a aparţinut lui Virgil Rus (voce), acompaniat la pian de către Cristian Lepădatu.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  MAIERU: Vasile Borș a fost desemnat candidatul PSD la primăria acestei comune

  • Vom oferi pâine și celor ce vor arunca cu pietre Cuvinte...

  Cluj-Napoca: Coronavirusul afectează zborurile spre Italia

  Numărul curselor din Cluj-Napoca spre orașele din Italia va fi diminuat deoarece cererea este în scădere ca urmare a epidemiei de virus COVID-19. Noul...

  NĂSĂUD: Povestea lui Robert Gira, băiatul cu cel mai sincer zâmbet

  Dragostea de viață se poate citi pe zâmbetul lui Robert, un copil care nu vrea altceva decât o normalitate: să se poată...

  ȘOIMII CARPAȚILOR, 25 de ani de istorie și excelență

  Infanteriștii bistrițeni au îmbrăcat astăzi straie de sărbătoare, aniversând 25 de ani de activitate a Batalionului 812 Infanterie...

  Un bistrițean dat dispărut de 18 ani a fost văzut într-un tramvai din Milano

  Un bărbat plecat la muncă în Italia în anul 2002 a fost dat dispărut la puțin timp după ce s-a stabilit în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -