Cristina Iurișniți: Acest referendum este inutil și costisitor ! Familia este clar definită în Codul civil

Cristina Iurișniți:  Acest referendum este inutil și costisitor ! Familia este clar definită în Codul civil

Deputatul USR de Bistrița-Năsăus, Cristina Iurișniți, susține că USR este împotriva cheltuirii iresponsabile a banului public, împotriva modificării inutile a articolului 48 din Constituție din capitolul Drepturi și libertăți: ” Definiția familiei în relație cu căsătoria liber consimțită este clar definită în Codul civil. Acest referendum este inutil și costisitor ! O risipă inutilă a banului public!”, spune Iurișniți.

  1. 000. 000 de lei pentru Referendum, la ultima rectificare bugetară!

Așa cum se știe, USR a votat la Senat împotriva referendumului! 13 senatori, 13 voturi împotrivă!  Iurișniți a mai precizat că USR este singurul partid din opoziție responsabil, care atrage atenția asupra acestei fumigene marca PSDragnea: ”  USR a votat împotriva populismului ieftin a la Dragnea, marca Putin. 20.000.000 de euro cheltuiti pentru un referendum ca să mute definiția familiei din Codul civil în Constitutie nu e doar o tâmpenie, e o perdea de fum, o nouă grenadă fumigenă”.

Mai mult, parlamentarul bistrițean susține că familia tradițională este amenințată si atacată:
– de furturile, corupția si incompetența guvernului PSD-ALDE. Milioane de oameni au plecat din țară, destrămându-se numeroase familii. Părinții au plecat lăsând copiii la rude, doar ca sa aiăa ce să le pună pe masă iar copiii au plecat lăsând părinti și bunici fiindca vor ca munca lor să nu fie furată si batjocorită.
– e amenințată de nivelul ridicat de violență în familie, datorată lipsei locurilor de muncă, alcoolismului și educației precare

 

”USR a  fost singurul partid care a avut curajul să voteze astfel. Sunt unele momente când în fața populismului este nevoie ca unii politicieni și partide să aleagă calea cea grea, dar corectă. Să ia o decizie nu pentru propriul câștig, ci în interesul democrației”, conchide Cristina Iurișniți.

 

 

 

 

 

Categoria: Politica