Cristiana Cirlejan a făcut furori la Campionatele Europene de karate kyokushin din Polonia

Cristiana Cirlejan a făcut furori la Campionatele Europene de karate kyokushin din Polonia

c3

 

După ce în urmă cu o lună de zile, Cristiana Cirlejan se urca pe un cât se poate de onorabil loc 3 la Campionatul Mondial de karate kyokushin din Slovenia, acum ea participat la ultimul event de karate kyokushin al lui 2015 – campionatul european din Tarnowskie Gory-Bytom, Polonia.

Pentru 2015, Cristiana Cirlejan şi-a mai adăugat în panoplia plină de medalii şi diplome încă şase bronzuri: trei la mondiale şi trei la europene.

Precizăm că la campionatul mondial, Cristiana Cirlejan a obţinut două medalii de bronz şi una de de argint, deci e vicecampioană mondială.

Cristiana Cirlejan se antrenează la unul din cluburile de elită de karate kyokushin din ţară şi tot odată, cel mai vechi dojo din Bistriţa-Năsăud, CS Karate Bistriţa, club „inventat” de Radu Sângeorzan în urmă cu 20 de ani şi condus acum de Dragoş Sângeorzan.

CEREM INCLUDEREA CRISTIANEI CIRLEJAN PE LISTA CU SPORTIVII PREMIAŢI PE ANUL 2015 PENTRU PERFORMANŢE SPORTIVE, AVÂND ÎN VEDERE CĂ SPORTIVA ARE TREI MEDALII DE BRONZ LA UN CAMPIONAT MONDIAL

Categoria: EVENIMENT