Cristian Pomohaci a ajuns la o clinică de oncologie din Turcia

Cristian Pomohaci a ajuns la o clinică de oncologie din Turcia

O nouă problemă pentru fostul preot și cântăreț de muzică populară, Cristian Pomohaci. Mai exact, copilul de suflet al acestuia a fost internat la o clinică din Turcia. Astfel, fostul preot a publicat mai multe fotografii alături de băiatul său adoptiv, Marius, şi de medicul care-l tratează. Nu este prima dată când tânărul are probleme de sănătate. În urmă cu câţiva ani, Marius a fost la un pas de moarte. Cristian Pomohaci a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la un spital de oncologie din Turcia, ceea ce a stârnit îngrijorarea fanilor care i-au trimis mesaje de încurajare.

Cristian Pomohaci a mers, săptămâna trecută la un spital specializat mai ales in tratamentul cancerului, din Turcia. Fostul preot a postat pe contul lui de socializare mai multe fotografii, alaturi de un medic si de doua femei, dar si impreuna cu fiul sau adoptiv, Marius. Mesajul lasat de Pomohaci n-a fost nici el liniștitor: „Cu Marius, fiul meu, la spitalul de oncologie Andalou, din Turcia”, potrivit www.wowbiz.ro.

Cantaretul susține că imaginile au fost realizate miercurea trecuta, pe 11 octombrie, la cateva zile dupa ce Mitropolia Ardealului l-a instiintat că rămâne caterisit.

 

Categoria: EVENIMENT