Cristian Niculae este noul președinte al PSD Bistrița

Cristian Niculae este noul președinte al   PSD Bistrița

Palatul Culturii este astăzi gazda conferinței municipale de alegeri a PSD Bistrița, interimatul funcției de președinte rămasă vacantă după demisia Doinei Pană, desemnată ministru al Apelor și Pădurilor, fiind asigurat de viceprimarul Cristian Niculae.

Pentru buna organizare a conferinţei municipale, a fost propus şi votat un comitet de organizare al acesteia compus din: Niculae Cristian, Bria Alexandru, Tabără Camelia, Sabău Gheorghe, Oltean Doreta, Nemeş Alexandru, Gherman Horaţiu, Turda Leon, Inţa Viorel şi Şut Andrei.

Pentru funcția de președinte exustă depusă o singură candidatură, cea a lui Crisitian Niculae

Reamintim că Ministrul Apelor și Pădurilor, deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD la nivel național, și-a dat demisia din funcția de lider al Organizației Municipale PSD Bistrița, președinte interimar fiind votat viceprimarul Cristian Niculae. Ea a motivat că, date fiind noile responsabilităţi de ministru, nu îşi mai permite să aloce timpul fizic necesar conducerii filialei. Doina Pană, care a fost aleasă în funcția de președinte al PSD Bistrița în septembrie 2015.

RADU MOLDOVAN:

A fost o conferință cu atmosferă prietenească, dar și cu rezultate concrete pentru locuitorii municipiului Bistrița! În cadrul conferinței a fost adoptată o rezoluție prin care consilierii locali PSD alături de reprezentanții PSD în executiv vor iniția demersurile necesare pentru contractarea unui credit în vederea modernizării infrastructurii rutiere a municipiului Bistrița si pentru finantarea Aquapark-ului.

Vreau să îl felicit pe noul lider al organizației municipale, un om competent,în care cred! Cred că poate fi un partener foarte bun în continuarea actualelor proiecte, dar și în demararea unor noi proiecte utile pentru comunitatea bistriteana.

Felicitări Cristi, sunt și voi fi alături de tine și de echipa PSD pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a municipiului Bistrița!

Categoria: EVENIMENT