Cristian Niculae candidează pentru şefia PSD Bistriţa

Cristian Niculae candidează pentru şefia PSD Bistriţa

După retragerea primarului Ovidiu Creţu şi a Doinei Pană din funcţia de preşedinte a organizaţiei municipal a PSD, actualul viceprimar are pârtie liberă pentru a prelua şefia acestei importante organizaţi a PSD Bistriţa-Năsăuf, fapt ce îi asigură, practic, desemnarea pentru candidatură la fotoliul de primar al Bistriţei în vara lui 2020.

Faptul ne este confirmat şi de un comunicat al organizaţiei municipal a PSD şi, care anunţă convocarea Conferinței Municipale  de dare de seamă și alegeri pentru vineri, 1 septembrie, de la ora 10:00, în sediul PSD.

“ În urma dispoziției Biroului Permanent Județean al P.S.D Bistrița-Năsăud, Comitetul Executiv Municipal PSD Bistrița, a hotărât cu ocazia ședinței din 17.08.2017, ca în data de 2 septembrie 2017, ora 10:00, la Palatul Culturii, să aibă loc Conferința Organizației Municipale PSD de dare de seamă și alegeri.   Cei care întrunesc condițiile statutare și doresc să facă parte din conducerea Organizației Municipale PSD Bistrița, sunt așteptați pentru depunerea candidaturilor la sediul Partidului Social Democrat, situat pe strada Gheorghe Șincai, nr. 3-5 până la data de 01.09.2017, ora 12:00”, se spune într-un comunicat al PSD Bistriţa.

Contactat telefonic, Cristian Niculae ne-a confirmat intenţia de-a candida pentru şefia PSD Bistriţa.

 

Categoria: Politica