Crimă abominabilă la Coşbuc? Află despre cine şi ce este vorba?

Crimă abominabilă la Coşbuc? Află despre cine şi ce este vorba?

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud sunt tot mai convinși că este vorba despre o crimă și au deja un suspect, scrie Gazeta de Bistriţa. E vorba de cazul bărbatului dar dispărut miercuri seara în comuna Coşbuc. 

Surse ale Gazeta de Bistrița au dezvăluit faptul că, anchetatorii ar fi stabilit că Radu Tîrnovan a fost ucis cu sânge rece. Agresorul este, se pare, un minor în vârstă de 16 ani, a cărui familie locuiește  într-un canton de cale ferată, aflat în imediata vecinătate a firmei la care victima era angajată. Cei doi se cunoșteau de multă vreme, dar deocamdată nu se știe ce l-ar fi determinat pe adolescent să comită o faptă așa gravă, în condițiile în care oamenii din sat îl știau drept un copil liniștit, care nu făcea probleme, dar un introvertit.

Anchetatorii au elucidat, se pare, și misterul legat de faptul că Radu Tîrnoveanu a fost văzut în imaginile surprinse de camerele de luat vederi din incinta firmei, doar întrând în spațiul care găzduiește centrala termică și tocătorul, fără să mai iasă vreodată de acolo.

Explicația constă în faptul că, în partea opusă intrării în centrală mai există o ușă, pe unde este evacuată cenușa rezultată, și care duce exact spre zona locuinței minorului. Potrivit surselor noastre, în spațiul cuprins între centrala termică și casa minorului, anchetatorii au găsit mai multe mucuri de țigară, proaspete, semn că cineva a fost acolo în zonă.

Aceleași surse au dezvăluit că toate probele în posesia cărora au intrat procurorii au indicat că făptașul ar fi adolescentul de 16 ani și mai mult decât atât, acesta și-ar fi recunoscut faptele, iar ulterior s-a efectuat și o reconstituire la fața locului. Totodată, anchetatorii au mai stabilit că după ce victima a fost ucisă, acesta a fost aruncat în incineratorul centralei.

Categoria: EVENIMENT