COUNTDOWN TO EXTINCTION

COUNTDOWN TO EXTINCTION

GLORIA PROGRESUL S-AR PUTEA RETRAGE DIN CAMPIONAT

Efectul undei de șoc DNA Ploiești și reținerea primarului Iulian Bădescu pentru 24 de ore în speța finanțării clubului de fotbal Petrolul Ploiești, lovește și la Bistrița. După ce primarul Crețu a declarat într-o emisiune la AS TV că banii de la bugetul local vor putea fi folosiți doar la centrul de copii și juniori, iar asta în baza unui proiect care să poată prinde Legea 350, nici într-un caz la echipa mare, Gloria Progresul Bistrița fiind considerată continuatoarea ACF Gloria 1922 Bistrița, a aruncat în haos gruparea din parcul municipal.

Potrivit președintelui executiv al Gloriei Progresul Bistrița, Cristian Stanciu, jucătorii au intrat în grevă, iar faptul că nu vor mai vedea niciun leu după un an de zile de foame, i-a enervat teribil. Stanciu ne-a spus că a convocat pentru miercuri la ora 16.00, o ședință de Comitet Director, urmând a se decide retragerea echipei din seria a V-a a Ligii a treia.

”Îl așteptăm și pe primar la ședință, dar situația e gravă de tot, o parte din jucători vor să plece, alții au plecat încă din această după-amiază, nu știu ce să mai fac”, a mai precizat Stanciu.

Categoria: EVENIMENT