CORUPŢIA UCIDE… POLITICA DEZBINĂ… Cine manipulează???

CORUPŢIA UCIDE… POLITICA DEZBINĂ… Cine manipulează???

Peste 2.000 de manifestanți s-au adunat la Universitate în această seară pentru a protesta față de ordonanța grațierii, iar apoi au pornit în marș către Guvern. Aceștia strigă „DNA să vină să vă ia” sau „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”. Sute de oameni protestează și la Cluj Napoca, Sibiu și Iași. Printre cei de la Bucureşti se află şi parlamentari ai USR printre care şi Cristina Iurisniţi. Cert, cred că este vorba de un  război politic declanşat de alt nivel. Vom vedea… până atunci…

Mii de oameni și-au anunțat pe Facebook participarea la protestele față de ordonanța grațierii, organizate de mișcarea „Corupția ucide” în mai multe orașe mari din țară.

”Acesta este un eveniment făcut în urma declaraţiilor repetate şi semnalelor privind posibila graţiere a unor fapte grave de corupţie. Va fi anulat dacă Guvernul respectă principiile şi valorile democraţiei. Dată este relativă şi va fi schimbată pentru prima zi în care Guvernul ar pune în aplicare intenţiile respective”, spun organizatorii mișcării ”Corupția ucide”. Proteste sunt anunțate în București, Cluj, Craiova, Brașov, Sibiu,Timișoara.

Categoria: Politica