Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi a fost primit la Consiliul Judeţean BN

Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi a fost primit la Consiliul Judeţean BN


Preşedintele Consiliului Judeţean BN, Radu Moldovan a avut astăzi parte de o supriză plăcute din partea preoţilor  Tudor Mudure și Paul Gavriloaie de la Centrul misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi. Aceştia l-au vizitat pe preşedintele Moldovan împreună cu un cor din Cernăuţi, Ucraina, cor format din profesori, foști primari, medici și farmaciști. Întâlnirea a fost binecuvântată de ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Radu Moldovan: „ Astăzi am avut plăcerea să fiu gazda unui frumos grup de profesori, foști primari, medici și farmaciști din Cernăuți, Ucraina.

Cuvintele de alinare rostite de ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei au subliniat importanța că oriunde ne-am afla în lume, sufletul și gândul ne sunt acasă, la țara mamă, România.

Sunt mândru să pot spune că peste Prut, în Valea Timocului și în Nordul Bucovinei, avem frați, care trăiesc și simt România și valorile națiunii române ca propria lor viață! Felicitări preoților Tudor Mudure și Paul Gavriloaie pentru găzduirea și grija pe care le-o purtați fraților noștri, la Centrul misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi”, a spus preşedintele Radu Moldovan.

Categoria: EVENIMENT