Cornuri mucegăite la Școala Gimnazială din Șanț

Cornuri mucegăite la Școala Gimnazială din Șanț

 Unul dintre elevii de la Școala Generală „Enea Grapini” din comuna Șanț a primit, marți, un corn plin de mucegai, deși pe ambalaj termenul de valabilitate era până pe 19 septembrie, scrie gazetadebistrita.ro

 

Pentru contractul de distribuție al produselor de panificație – cornuri și biscuiți – care ajung în școlile din Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean va plăti în final 3,6 milioane lei, fără TVA, pentru cei trei ani școlari cuprinși în perioada septembrie 2018 – iunie 2021. Firma care a câștigat acest contract – SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL din Voluntari – are obligația să distribuie produsele de panificație în toate școlile generale și grădinițe din județ.

Marți, unul dintre elevii de la Școala Generală „Enea Grapini” a primit două cornuri pentru a-și potoli foamea, însă a constatat cu surprindere că unul dintre acestea era mucegăit. Culmea, ambalajul în care se afla cornul, era intact, iar termenul de expirare a produsului, 19 septembrie, adică azi. Copilul a mâncat cornul care era comestibil, iar pe cel plin de mucegai l-a dus acasă. Seara, când părinții au ajuns de la muncă acasă, l-a arătat acestora. Aceștia sunt deciși să ia legătura cu conducerea școlii și să expună situația.

Categoria: Politica Locala