Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu, la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului

Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu, la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului

Invitaţii de anul acesta la Zilele Comunei Prundu Bârgăului, care vor avea loc în perioada 18 – 19 august, sunt Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu. Artiştii vor urca pe scenă sâmbătă, după deschiderea oficială a evenimentului.

Evenimentele vor debuta sâmbătă, de la ora 11.00, cu primirea delegațiilor folclorice internaționale la sediul primăriei. Avem invitate formații din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și România.

De la ora 17.00 va avea loc, pe scena amenajată în fosta piaţă agroalimentară de lângă Primăria Prundu Bîrgăului, festivitatea de deschidere a Festivalului Regele Brazilor, iar de la ora 18.30 vor urca pe scenă artiştii de muzică uşoară şi etno. Invitaţii de anul acesta la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului sunt: Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu.

Duminică, de la ora 12.30, formațiile participante la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului şi la a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor Regele Brazilor vor putea fi admirate într-o paradă a portului popular, pe traseul Biserica Ortodoxă – scenă.

Formațiile invitate vor susține apoi, de la ora 13:00, animații pe scenă, iar de la ora 17:00 începe Gala Folclorului Internațional, invitații speciali ai ediției din acest an fiind: Marian Gogan, Virginia Irimuș, Ionuț Fulea și Ionuț Langa.

Duminică, de la ora 19.00, pe scenă va avea loc și festivitatea de decernare a Titlului de Cetățean de Onoare al comunei Prundu Bîrgăului domnului Tiberiu Ușeriu și premierea unor sportivi de excepție ai comunei noastre.

 

Categoria: EVENIMENT