Copiii din Feldru şi Dumitra, pregătiţi de Marius Pop, au fost admiraţi de juriul Românii au talent.

Copiii din Feldru şi Dumitra, pregătiţi de Marius Pop, au fost admiraţi de juriul Românii au talent.

4 de DA ! Copiii din Feldru şi Dumitra, pregătiţi de Marius Pop, au fost admiraţi de juriul Românii au talent. O ţară întreagă a urmărit cum cei 49 de copii sportivi ai lui Marius Pop au reprezentat cu cinste comunele Feldru şi Dumitra, karate fiind sportul care domină aici şi are şi cele mai bune rezultate în competiţiile naţionale, fapt confirmat şi acum. „Pentru mine a fost, dacă vă vine să credeţi, foarte emoţionant pentru că voi sunteţi speciali” a spus Andra. „Vă doresc să fiţi cât mai disciplinaţi, să vă ascultaţi profesorii, să vă respectaţi între voi şi să vă iubiţi pentru că nu este un sport despre bătaie, ci despre iubirea de sine” a adăugat Mihaela Rădulescu. Florin Călinescu i-a îndemnat „Dacă veţi câştiga 120.000 de euro să luaţi un mare tractor şi să faceţi agricultură adevărată acolo”.
Clubul de Karate Kyokushin Feldru şi Dumitra va fi prezent în etapa următoare cu bucuria revederii unor copii frumoşi.
Romanii au talent a revinit în această seară, la Pro TV, cu un nou sezon al celui mai bun spectacol de televiziune, presarat cu talent autentic, multe surprize, momente unice, pline de tensiune, emotie si distractie la cote maxime.
Dupa ce, timp de cateva luni, au strabatut tara in lung si-n lat pentru a gasi talentul autentic in toate formele sale, cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos aduc telespectatorilor un spectacol memorabil.

rasunetul.ro

Categoria: EVENIMENT