Controalele de astăzi la SC Stargate Ilva Mică, firmă din cadul grupului Frasinul, nu au găsit nimic ilegal!!!

Controalele de astăzi  la SC Stargate Ilva Mică, firmă din cadul grupului Frasinul,  nu au găsit nimic ilegal!!!

 

Administratorul firmei Frasinul, grup din care face parte și SC Stargate Ilva Mică, Traian Larionesi a confirmat controalele la firmă, dar a precizat că cele patru instituții de forță ce au luat la puricat documentele firmei nu au găsit nimic ilegal.

Adminstratorul Traian Larionesi a mai precizat că este greu de înțeles faptul că e nevoie de un asemenea desant format din aproape 30 de persoane cu tot cu jandarmi pentru a controla o firmă: ” Suntem în regulă, suntem deschiși și punem la dispoziția organelor de control orice fel de documente care ne sunt cerute. Nu avem nimic de ascuns, dar nu pot înțelege de ce e nevoie de-o asemenea desfășurare de forțe, cui folosește toată această tevatură”, s-a întrebat retoric Larionesi.

Precizăm faptul că astăzi, reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea,  Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane București,(DICE) , Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș și Inspectoratului de Poliție a județului Cluj, au descins la SC Stargate din Ilva Mică, controlul vizând instalațiile de transformat lemn rotund, depozite și piața de material lemons.

Potrivit procesului verbal încheiat la finalul controlului, reprezentanții celor patru instituții de forță nu au găsit nimic illegal, toate documentele controlate fiind declarate ”corespunzătoare”, în depozitele firmei neexistând material lemons neînregistrat și fără documente de proveniență. Precizăm faptul că procesul verbal are numărul de 5277 din 25.04.2018.

Ne întrebăm și noi, retoric, desigur, de ce este nevoie de o asemenea desfășurare de forțe pentru un ”control” la o firmă din comuna Ilva Mică?

 

 

 

Categoria: EVENIMENT