Consulul onorific al Spaniei, Jose Arnau Uson a fost prezent astăzi la Bistrița

Consulul onorific al Spaniei, Jose Arnau Uson a fost prezent astăzi la Bistrița


Jose Arnau Uson, consulul onorific al Spaniei în România s-a întâlnit, astăzi, la Palatul Administrativ cu reprezentanții la vârf din administrația locală și județeană. De la discuțiile cu diplomatul spaniol purtate în biroul președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, nu au lipsit prefectul Ovidiu Frenț sau viceprimarul Bistriței, Gelu Muthi.

În acest context, președintele Modovan a propus oaspetelui spaniol, stabilirea  într-un viitor apropiat a unui parteneriat cu o regiune din Spania, fiind vorba de Zaragoza ” oferindu-ne astfel oportunitatea de a organiza mult mai ușor proiecte comune de dezvoltare economică, culturală, socială și sportivă”, spune șeful administrației județene. ” Vreau să îi mulțumesc domnului consul pentru vizită și pentru interesul pe care l-a acordat județului Bistrița-Năsăud!”.

Potrivit prefectului Ovidiu Frenț, întâlnirea oficială cu Jose Arnau Uson,  Consulul Onorific al Spaniei,  deschide calea către proiecte de dezvoltare economică şi social: ”  Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a fost gazda întâlnirii și, împreună cu ceilalți repezentanți ai județului nostru, au prezentat aspecte care pot să aducă beneficii ambelor părți”, spune Frenț.

De altfel, prefectul Frenț, a propus o nouă întrevedere, cu mediul de afaceri, un domeniu unde există interese conexe și care cu siguranță se poate dezvolta.

Categoria: Administratie