CONSTRUCŢIILE ILEGALE DE PE MALURILE COLIBIŢEI TREBUIESC DESFIINŢATE

CONSTRUCŢIILE ILEGALE DE PE MALURILE COLIBIŢEI TREBUIESC DESFIINŢATE

Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa cere persoanelor care au construcţii ilegale, ridicate pe domeniul public de pe malul lacului Colibiţa, să le desfiinţeze. Cei care au încălcat legislaţia au termen până pe data de 25 iulie.

În urma controalelor efectuate de către personalul de specialitate din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud la persoanele riverane  lacului de Acumulare Colibița s-a constatat faptul că acestea au efectuat construcţii (împrejmuiri ale suprafeţelor de teren) pe domeniul public al Statului Român.

Lacul de Acumulare Colibița este administrat de către Administraţia Naţională “Apele Romane” – Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa – Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud.

În această perioadă, Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa a început notificarea proprietarilor care au încălcat prevederile legale, solicitând dezafectarea de pe domeniul public a tuturor împrejmuirilor existente până la data de 25 iulie 2017. După această dată, instituția noastră va demara o nouă serie de controale în zonă.

 

Categoria: EVENIMENT