CONSILIUL JUDEŢEAN poate intra în cartea recordurilor: şedinţă de 9 minute

CONSILIUL JUDEŢEAN poate intra în cartea recordurilor: şedinţă de 9 minute

Consilierii judeţeni au fost convocaţi astăzi în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând un număr de trei proiecte de hotărâre-

RADU MOLDOVAN: ” Astăzi am condus o ședință extraordinară a Consiliului Județean în care am aprobat trei proiecte de hotărâre importante pentru prioritățile de dezvoltare ale județului nostru!

Primul dintre ele este conectat de un proiect în parteneriat cu Agenția Națională pentru Locuințe, prin care s-a dat aviz pentru scoaterea din domeniul public al județului a unei suprafețe de teren, pe care se va construi un bloc de locuințe dedicat specialiștilor din Sistemul Medical. Un alt proiect a făcut referire la tarifele care se vor practica la Centrul Cultural Dacia și implicit Cinematograful Adrian Pintea, începând cu acest final de săptămână!

Ordinea de zi a Ședinței Extraordinare din 11.10.2016:
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea dezafectării unor construcții, identificate în Cartea Funciară nr. 75577 Bistriţa, situate în municipiul Bistriţa, str. Prundului nr. 16D, aflate în domeniul public al judeţului Bistriţa-Năsăud.

2.Proiect de hotărâre pentru completarea Anexei nr. 2 la Hotărârea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nr. 29 din 19.10.1999 privind însușirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al județului Bistrița-Năsăud, cu modificările și completările ulterioare.

3.Proiect de hotărâre privind instituirea unor taxe speciale pentru funcţionarea Centrului Cultural ”Dacia” din cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

Categoria: EVENIMENT