Consilierii PSD și de altfel întreg Consiliul Local Bistrița a votat ÎMPOTRIVA majorării taxei de salubrizare!

Consilierii PSD și de altfel întreg Consiliul Local Bistrița a votat ÎMPOTRIVA majorării taxei de salubrizare!

O spune viceprimarul Cristian Niculae într-o postare pe pagina sa de socializare, făcând referire la ” foartele  multe minciuni referitoare la votul Consiliului Local Bistrița pe tema majorării taxei de salubrizare”. Potrivit celor spuse de Cristian Niculae, ” în ultimele zile au apărut în spațiul public foarte multe minciuni referitoare la votul Consiliului Local Bistrița pe tema majorării taxei de salubrizare”.

Niculae mai scrie că a fost ținta unor atacuri murdare bazate pe manipulare și minciună din partea unor „politicieni”, dar și a unor persoane așa-zis preocupate de binele comunității.

” Conform documentelor atașate în această postare se vede clar și fără echivoc, decizia Consiliului Local Bistrița din 17 octombrie 2019 de împuternicire a administratorului public George Avram de a vota ÎMPOTRIVA creșterii taxei de salubrizare în cadrul ședinței AGA ADI Deșeuri din data de 22 octombrie 2019. Intervenția în plenul ședinței AGA ADI Deșeuri și votul, repezentantului Consiliului Local Bistrița, se vede în procesul verbal al ședinței – 49 voturi ”pentru” și 5 voturi ”împotrivă”. Bistrițenii au nevoie de oameni politici corecți, cinstiți, demni pentru care sunt prioritare interesele cetățenilor, nu interesele politice de moment. Mă delimitez de acest mod mizerabil de a face politică, nu am jignit niciodată adversarii politici și nu am folosit dezinformarea și calomnia ca mijloc de luptă politică. Există totuși o limită a decenței, a bunului simț, o linie ce nu trebuie depășită în spațiul public, în relațiile interumane și în societate. Haideți să o respectăm!”, punctează viceprimarul Cristian Niculae.

Categoria: Administratie

Scrie un comentariu

<