Condamnarea lui Liviu Dragnea face valuri şi în BN! Află reacţia politicienilor bistriţeni: PNL, PMP, ALDE

Condamnarea lui Liviu Dragnea face valuri şi în BN! Află reacţia politicienilor bistriţeni: PNL, PMP, ALDE

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Robert Sighiartău, secretar general PNL: „ Liviu Dragnea trebuie să-și dea demisia din toate funcțiile publice pe care le ocupă. România nu mai poate fi sufocată de un individ și de clanul său dominant al cărui singur scop este să-și scape pielea subordonând instituțiile statului român și interesele tuturor cetățenilor”.

Ioan Ţintean, vicepreşedinte ALDE: „Trebuie spus faptul că este o decizie în primă instanță, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea se bucură în continuare de prezumția de nevinovăție, valabilă până în momentul unei decizii definitive a instanței.

Ionuţ Simionca, vicepreşedinte PMP: „ Liviu Dragnea nu mai poate rămâne în fruntea Camerei Deputaților după ce a primit această condamnare, chiar și în primă instanță. PSD-ul trebuie să se trezească din fundatura în care a intrat și să renunțe, fără ezitare, să mai stea la mâna unui politruc care vrea cu orice preț toată puterea. România nu poate avea în fruntea țării pe cel de-al 3-lea om în stat cu două condamnări”.

Vasile Silaşi (secretar general PNL BN): Liviu Dragnea trebuie să-și dea demisia din toate funcțiile publice pe care le ocupă. De un an și jumătate gruparea lui Dragnea încearcă să răstoarne ordinea instituțională și constituțională a acestui stat, călcând în picioare valorile democratice și angajamentele strategice ale României”.

Categoria: Politica