COMISIA SPECIALĂ DIN CADRUL ADI DEŞEURI, NEGOCIAZĂ?

COMISIA SPECIALĂ DIN CADRUL ADI DEŞEURI, NEGOCIAZĂ?

La două săptămâni de la anunţul Vitaliei cu denunţarea contractului încheiat cu ADI Deşeuri în ceea ce priveşte activitatea de colectare a deşeurilor menajere din întreg judeţul Bistriţa-Năsăud, negocierile comisiei speciale din cadrul ADI Deşeuri par să bată pasul pe loc.

Cu mai multe informaţii care susţin faptul că plicurile cu oferte nu ar fi fost deschise nici până la această dată,  am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe directorul executiv al ADI Deşeuri, Dragomir Câmpan. Ne-a răspuns şi amabil ne-a explicat că se află în negocieri şi că acestea vor mai dura.

În prezent, foarte multe dintre comune caută soluţii pentru colectarea gunoaielor, exemple în acest sens fiind Telciu, Lechinţa, Feldru dar şi alţi primari vor dori să experimenteze acest gen de soluţie.

Foarte mulţi dintre primarii chestionaţi în această problemă spun că se bazează pe faptul că până la finele săptămânii mult aşteptatul operator va fi oficializat şi se va apuca de treabă.

 

Ovidiu Creţu: Toate firmele care şi-au arătat intenţia de-a colecta deşeurile vor fi invitate la negocieri pentru atribuirea în regim de urgență a acestui serviciu la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud

Categoria: Administratie