Colibița: Tinerii social-democrați au discutat despre fake news-uri și manipuare la școala de primăvară

Colibița: Tinerii social-democrați au discutat despre  fake news-uri și manipuare la școala de primăvară


La eveniment au fost prezenți mai toți liderii PSD Bistrița-Năsăud, invitatul special fiind sociologul Vasile Sebastian Dâncu. Nu a lipsit de la Colibița, președintele Radu Moldovan, vicepremierul Daniel Suciu, deputatul Doina Pană, Nicolae Moldovan, primarii din Bistrița Bârgăului, Vasile Laba, Cetate, Lucian Tarniță, Budești, Vasile Codrea sau Bogdan Ivan, liderul TSD Bistrița-Năsăud.

Daniel Suciu, vicepremier: ”Prima dragoste nu se uită cu una cu două așa că m-am întors în mijlocul colegilor mei tineri și am vorbit despre viitor, despre noi și familia #PSDBN. O facem mereu iar școala de primăvară a stat sub semnul alegerilor ce vor veni dar și a alegerilor pe care le facem în viață, mai ales când aceasta nu are subtitrare, vorba bistrițeanului nostru Vasile Dâncu. Așadar, i-am sfătuit să accepte provocări și să conștientizeze că ziua de mâine este a lor pentru că viața e mereu frumoasă când te implici pentru semenii tăi. Oricât ar fi de greu!”

Doina Pană, deputat: ”O zi minunată împreună cu tineri PSD-iști și un invitat special: prof Vasile Dâncu pe care poți să-l asculți ore întregi fără să-ți pierzi interesul. Cu întrebări inteligente și răspunsuri pertinente.
Despre pericolul „fake news” și cum să ne informăm corect pentru a nu putea fi manipulați!”

 

Categoria: Politica