marți, februarie 25, 2020
1.1 C
Bistrița
More

  Clasarea Poliției Române – învinsă de plăcuța obscenă a luptei politice

  Must Read

  ANALIZĂ: Cât de funcționale sunt alianțele electorale în județul Bistrița-Năsăud?

  Puține au fost alianțele politice din Bistrița-Năsăud iar ele au fost funcționale doar în anumite condiții politice, interese și...

  Robert Sighiartău: ” Nu sunt în conflict cu Ioan Turc. Nici cu el, nici cu vreun alt coleg”

  Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău a vorbit în cadrul emisiunii ”Direct în problemă”  de pe bistriteanul...

  CCR: Iohannis, obligat să nominalizeze un premier care poate strânge o majoritate guvernamentală

  Curtea Constituțională a stabilit luni că există un conflict juridic în privința desemnării lui Ludovic Orban ca premier, după demiterea...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Simt o rușine absolută față de polițiștii români. Nu credeam să o trăiesc și pe asta – ca român doritor de lege și ordine, dintotdeauna. Îmi este rușine de polițiștii români, umiliți, îngenuncheați, îndeobște terfeliți în ultima bodegă, dar, mai nou, și în „prime-time” tv.

  Sunt polițiștii flegmați de propriii lor șefi. Acei incompetenți, amarnic aserviți politic, avansați în funcție de frica față de șefuți, și adânc libidinoși în fața șefei-ministrese, Carmen Dan. Această persoană dovedește că este total paralelă cu activitatea demnilor polițiști români – o armă altădată viguroasă, aflată în sprijinul ferm al statului român, împotriva haosului social. De la dânsa, s-a dat ordinul retragerii de pe poziții a Poliției Române, respectiv clasarea cazului plăcuțelor obscene, în fața unui nesimțit, iertat de propria nesimțire. Fără aplicarea legii. Prin clasare.

  Românul cu Audi suedez – obscen, victorios și trendsetter

  Admit fără rezerve că Poliția are carențe în instruirea legislativă și comportamentală a polițistului român. Cei peste 160 000 de mii de polițiști și personal polițienesc – care mănâncă o pâine mereu albă de la stat -, sunt de trei ori mai numeroși decât pe vremea lui Ceaușescu, atunci când milițianul rar și zelos era zbirul comunității.

  Pilele, relațiile, nepotismele și dubla măsură au subțiat uniforma lucrătorului din structurile Poliției Române.

  Dar aici vorbim despre o cu totul altă speță. Nesimțitul care s-a prevalat de legislația unei țări civilizate – Suedia – pentru a imprima pe plăcuțele de înmatriculare a unei mașini cumpărate din munca lui de român, pentru economia suedeză, și-a cheltuit banii pentru un mesaj obscen, direcționat politic spre puterea politică din România, fără ca organul de poliție autohton să știe de unde să apuce…situația.

  Așa, stimabilul domn și-a asigurat un neuitat ”Bine v-am găsit!”, în țara de origine.

  Căinat și văitat, precum un Mesia al politicii românești, domnul acesta e un cetățean care a dat-o în bară, în concediul anual, ”de acasă”.

  A intrat obscen în România natală, a fost luat imediat în atenția media – e bine să vedem de unde oare a plecat inițial informația de presă -, iar acum, din diverse și stupide cauze, se întoarce chiriaș în Suedia sa. La fel de obscen, dar iertat de obscenitate, de patria mumă, care îndură de toate.

  Dacă ar fi avut vreo misiune, acest personaj a îndeplinit-o: a clasat întreaga Poliție Română, condusă de șefi politruci și încâlcită într-o legislație confuză.

  Politica argumentului și forța votului – nu obscenitatea utilizată politic

  Până la urmă, mesagerul obscen al opoziției față de PSD, se întoarce în țara pe care a păcălit-o, la secția de înmatriculare auto. Dovadă că Suedia i-a retras plăcuțele obscene.

  Noi rămânem să luptăm cu PSD-ul și cu o guvernare abuzivă, aberantă. Ani la rând, politicienii au dat chix, în relația cu cetățenii. Și au fost schimbați. Și au fost scoși din sistem. Celor mai pesimiști, le anunț orizonturi mai bune: PSD-ALDE – o coaliție toxică pentru România -, va pocni, precum o scobitoare între dinții unei societăți păcălite.

  Protestul de pe 10 august trebuie să se distanțeze de mesajul de pe plăcuțele obscene. Din simplul motiv, că diasporenii nu vor fi iertați, precum românul iertat de cei cărora le-a servit ”o scurtă”, din botul mașinii.

  Dacă zeci de mii de oameni vor striga, și vor striga, și vor striga: ”Jos!”, abia asta se va auzi mai tare decât orice obscenitate afișată pe radiatorul mașinii. Și va conta.

  Meciul plăcuțelor, moartea polițistului serios și onest

  Din meciul plăcuțelor obscene versus Poliția Română, a pierdut profesionalismul polițiștilor români. Carmen Dan, autoarea morală a cererii de clasare a scandaloselor plăcuțe obscene – pe care o doare la bască de ce lasă în urma activității de ministru – a îngenuncheat onoarea unui polițist, adică l-a dezbrăcat de uniformă.

  Când un politician dezbracă poliția română de uniformă, legea și ordinea internă pleacă la plimbare.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  ANALIZĂ: Cât de funcționale sunt alianțele electorale în județul Bistrița-Năsăud?

  Puține au fost alianțele politice din Bistrița-Năsăud iar ele au fost funcționale doar în anumite condiții politice, interese și...

  Robert Sighiartău: ” Nu sunt în conflict cu Ioan Turc. Nici cu el, nici cu vreun alt coleg”

  Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău a vorbit în cadrul emisiunii ”Direct în problemă”  de pe bistriteanul live despre relația sa cu...

  CCR: Iohannis, obligat să nominalizeze un premier care poate strânge o majoritate guvernamentală

  Curtea Constituțională a stabilit luni că există un conflict juridic în privința desemnării lui Ludovic Orban ca premier, după demiterea Guvernului condus tot de el. Decizia...

  SJU Bistrița confirmă încă un caz de gripă

  Încă un caz de gripă a fost confirmat la o pacientă internată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Este vorba despre o femeie în...

  Avram Iancu și George Simion și-au lansat cărțile și la Bistrița

  , Clubul Coșbook al Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud a găzduit lansarea a două cărți extrem de interesante pentru publicul larg: „Cum i-am cunoscut...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -