joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Ciprian Ceclan, noul subprefect: Mă ghidez după două principii-responsabilitate și seriozitate

  Must Read

  Bărbatul din Gorj, depistat pozitiv cu virusul COVID-19, a ajuns la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

  Potrivit unei informări oficiale, transportul s-a desfăşurat în condiţii normale pentru astfel...

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  În prezența prefectului de BN, Ovidiu Frenț, astăzi a avut loc ceremonia de instalare a noului subprefect de Bistriţa-Năsăud,  Ciprian Ceclan-Oprea. La eveniment a participat și secretarul de stat din cadrul Ministerului de Afaceri Interne, Mihai Dan Chirică.

  Mai întâi s-a dat citire Hotărârii de Guvern privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Bistrița-Năsăud de către domnul Terente Ciui.

  A urmat citirea Hotărârii de Guvern privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de Subprefect al judeţului Bistrița-Năsăud de către Ciprian Ceclan-Oprea.

  Imediat după, noul subprefect  a depus jurământul de credinţă în conformitate cu dispoziţiile art. 62 alin. (6) al Legii nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare:
  „Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinesc conştiincios îndatoririle ce îmi revin în funcţia publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional şi să respect normele de conduită profesională şi civică.
  Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

  După depunerea Jurământului, vicepreședintele CJ BN  Vasile Puica, a transmis noului subprefect felicitările sale personale precum și ale președintelui CJBN , Radu Moldovan.
  În continuare, prefectul Ovidiu Frenț a rememorat momentul de acum 9 ani când se afla într-o postură apropiată celei a domnului subprefect Ciprian Ceclan-Oprea: venea din lumea activității private și cu emoție și elan aferent vârstei se angaja cu responsabilitate în provocările noii funcții de subprefect al județului. De asemenea, Ovidiu Frenț i-a multumit pentru activitatea desfășurată lui Terente Ciui. Acesta din urmă a luat cuvântul și a prezentat câteva din proiectele pe care le-a realizat în mandatul său “nu lung, dar intens”.

  La final,  subprefectul judetului, Ciprian Ceclan-Oprea a mulţumit  secretarului de stat Mihai Dan Chirică, prefectului Ovidiu Frenț şi tuturor celor prezenți la ceremonie. Totodată domnia sa a afirmat că se va lăsa și de aici încolo călăuzit de cele 2 principii de viaţă în care crede: responsabilitate și seriozitate în tot ceea ce face.
  La momentul festiv au participat și șefii ale instituțiilor deconcentrate, oameni de afaceri, reprezentanți media și alți invitați.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Bărbatul din Gorj, depistat pozitiv cu virusul COVID-19, a ajuns la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

  Potrivit unei informări oficiale, transportul s-a desfăşurat în condiţii normale pentru astfel...

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare cu coronavirus a fost depistat...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -