CIOLOŞ, VIRGIL ARDELEAN ŞI DECAPITĂRILE DE LA 2 ŞI 15

CIOLOŞ, VIRGIL ARDELEAN ŞI DECAPITĂRILE DE LA 2 ŞI 15

Aseară, premierul Cioloş l-a demis de la şefia DGPI, adică a celebrului 2 şi 15, mai precis a Serviciului Secret al MI pe Nicolae Gheorghe, și pe unul dintre adjuncții acestuia, celălalt adjunct fiind numit la conducerea instituției, fiind vorba de Rareş Văduva.

Iată ce crede că se ascunde în spatele acestei mişcări după părerea jurnalistului Radu Moraru:

1. In anul 2014, Coldea si Maior il instaleaza la sefia Serviciului Secret de la Ministerul de Interne pe Nicolae Gheorghe, un ofiter greu al SRI, cu 15 ani vechime. Dupa ce Maior este dat afara de Presedintele Iohannis, Coldea devine Stapinul absolut al Serviciului de la Interne. Nicolae Gheorghe si mina lui dreapta, Nelu Zarnica, adus de la Brasov, au condus o operatiune speciala impotriva NASUL TV. Esuata!

2. Cind Oprea ajunge premier interimar ia o prima masura: il aduce la „Doi si’un sfert” pe maiorul SRI Rares Vaduva, un om cu o vechime de 8 ani si il instaleaza adjunct al lui Nicolae Gheorghe! Oprea a incercat astfel sa obtina o influenta la DIPI, avind in vedere ca Oprea si Coldea erau dusmani de moarte!

3. Prin decapitarea lui „Doi si’un sfert” de catre premierul Ciolos si prin numirea interimarului Rares Vaduva, generalul Coldea pierde enorm! 4. Iar prin lovitura incasata prin punerea sub acuzare a lui Gelu Diaconu (ANAF) de catre DNA, generalul Coldea sufera o infringere cit „un sfirsit de cariera”! Ditamai generalul stelar ramine fara „dinti”! Ca o concluzie, pot spune ca Premierul Ciolos a pus mina pe primul Serviciu Secret de care avea nevoie. Si are cel mai bun consilier posibil: pe generalul Virgil Ardelean, „Vulpea”, rubedenia care a condus acest Serviciu aproape 10 ani!

– See more at: http://www.nasul.tv/povestea-de-la-serviciul-secret-doi-siun-sfert-cum-nimeni-nu-v-o-spune/#sthash.oyMEc9Xn.dpuf

Categoria: SERVICII SECRETE