CINE ESTE TÂNĂRUL DECEDAT ASEARĂ LA MĂGHERUŞ?

CINE ESTE TÂNĂRUL DECEDAT ASEARĂ LA MĂGHERUŞ?

Un tânăr din Beclean a murit în noaptea de miercuri spre joi într-un teribil accident de circulație la Șieu-Măgheruș. Mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod și a luat foc imediat, scrie http://stiridinbeclean.ro/

 

Din nefericire, pentru tânărul beclenar în vârstă de 22 de ani nu s-a mai putut face nimic, el a rămas prins între fiarele contorsionate, iar rănile suferite i-au fost fatale. El a murit pe loc.

Totul s-a petrecut în jurul orei 02.30, când tânărul care conducea un Ford Focus a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și a izbit din plin un cap de pod. Imediat după impact, mașina a luat foc „ca și o torță”, au spus martorii care au încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor militari.

Cine este tânărul care a murit? 

Beclenarul de doar 22 de ani care și-a pierdut viața se numeșteNicolae Cristian zis „Crețu”. El lucrează în Germania ca bucătar și s-a întors acasă la Beclean marți, pentru a fi alături de cei dragi cu ocazia zilei sale de naștere, sărbătorită chiar în data de 13 octombrie, data accidentului său fatal.

http://stiridinbeclean.ro/cine-este-beclenarul-care-a-murit-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-cap-de-pod-la-sieu-magherus-foto/

 

Categoria: EVENIMENT