CExN al PSD a votat remanierea: Ioan Deneș și Alexandru Pugna rămân pe funcții! Numele noilor miniștri vor ajunge la Cotroceni chiar în această seară.

CExN al PSD a votat remanierea: Ioan Deneș și Alexandru Pugna rămân pe funcții! Numele noilor miniștri vor ajunge la Cotroceni chiar în această seară.

Remanierea guvernamentală a fos votată la capătul a mai multor ore de discuții în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, ședință care a început în urmă cu opt ore. Cert, atât Ioan Deneș, ministru al Apelor și Pădurilor, dar și secretarul de stat la Ministerul Culturii, Alexandru Pugna, rămân pe pozițiile deținute până la ora redactării acestui material.

Ce s-a întâmplat până acum?

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, luni, la Parlament, pentru schimbarea mai multor miniștri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

  1. Ministrul Apărării, Mihai Fifor și-a înaintat demisia cu scurt timp înainte de ședință. Totodată, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București.
  2. Lia Olguța Vasilescu preia portofoliul de la Ministerul Transporturilor.
  3. Marius Budai (deputat, Comisie finanțe-bănci)- la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguței Vasilescu;
  4. Gabriel Leș (a mai fost ministru al Apărării)- la Apărare, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat;
  5. Niculae Bădălău- Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă;
  6. Harry Ilan Laufer -Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu;
  7. Alexandru Petrescu – la Ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru.

În ceea ce privește propunerea numirii lui Harry-Ilan Laufer ca ministru al Dezvoltării Regionale, în locul lui Paul Stănescu, Comitetul Executiv Național al PSD deja a votat, această decizie în ședința de luni, la Parlament, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

 

Categoria: Politica