Cei șapte ”magnifici” și-au primit astăzi certificatele de parlamentari

Cei șapte ”magnifici” și-au primit astăzi certificatele de parlamentari

Sala de ședințe a Palatului Administrativ a fost astăzi gazda unui eveniment important pentru reprezentativitatea în Parlamentul României a județului Bistrița-Năsăud – înmânarea certificatelor de parlamentari celor șapte candidați declarați reușiți în urma alegerilor din data de 11 decembrie 2016. La festivitate a fost prezent și prefectul de BN, Ovidiu Frenț.

Documentele au fost înmânate, pe rând de judecătorul Ioan Părăuan , celor doi senatori: Ioan Deneș și Ioan Simionca, dar și celor cinci deputați: Daniel Suciu, Doina Pană, Cristina Iurisniți, Robert Sighiartău și Ionuț Simionca.

Din punct de vedere politic, mandatele de reprezentativitate arată în felul următor: trei parlamentari PSD, și câte unul pentru PNL, ALDE, USR, respectiv PMP.

par1

În ceea ce îl privește pe Daniel Suciu, acesta a spus următoarele: ”Un nou început pentru mine și colegii mei. Oamenii așteaptă de la noi seriozitate, implicare și decență și îmi doresc ca acestea să fie coordonatele activității mele în Parlament. Nu există greșeală mai mare pentru un politician decât să înșele așteptările și speranțele oamenilor, și eu înțeleg acest lucru. Mult succes tuturor celor ce poartă speranțele oamenilor în Parlament și le mulțumesc bistrițenilor pentru încredere și responsabilitate!”.

CITEȘTE ȘI:

Profa, fermierul , coregraful, manechinul și pokemonii zburători

 

 

Categoria: EVENIMENT