Ce a primit deputatul Ionuţ Simionca pentru că a reparat acoperişul unei bătrâne?

Ce a primit deputatul Ionuţ Simionca pentru că a reparat acoperişul unei bătrâne?

După ce ieri, deputatul PMP de BN, Ionuţ Simionca şi prietenii săi Caius Cârcu şi Abi Stoica au reparat acoperișul distrus de furtună al casei doamnei Valeria, din Viișoara, Bistrița, astăzi şi-au primit premiul. E vorba de o pungă cu alune

Ionuţ Simionca: ” Cu multă bună dispoziție și o mână de prieteni cărora le sunt recunoscător şi le mulțumesc pe această cale lui Carcu Caius şi Abi Stoica, am reparat astăzi, în numai câteva ore, acoperișul distrus de furtună al casei doamnei Valeria, din Viișoara, Bistrița. Am schimbat ţiglele sparte cu altele bune, astfel că acum nu mai trece ploaia prin acoperișul învechit și puternic afectat de natură.
La primăvară trebuie să refacem în întregime acoperişul, motiv pentru care orice sprijin este binevenit. Avem nevoie de un proiect pentru noul acoperiş, de autorizaţie de la Primărie, de materiale de construcţii, de forţă de muncă. Oricine poate să ni se alăture în inițiative simple și deloc costisitoare, ca cea de astăzi, care redau speranța și zâmbetul bistrițenilor aflați la nevoie.
Mă bucur că, la plecare, am văzut-o pe tanti Valeria zâmbind!

 

Categoria: EVENIMENT